Дубай е една от най-популярните дестинации, особено сега, когато зимата постепенно, но осезаемо, обхваща нашите територии. Ниските температури у нас карат все повече хора да търсят жаркото лято другаде, а Арабските емирства са мястото, което го предлага целогодишно. Ето защо през последните години градът се превърна в мечтаното бягство за повечето известни личности у нас.

Вижте кадъра >>

Решила да се отдаде на горещи емоции, моделът Олга Модева се озова именно там. Пътешествията са една от страстите на втората подгласничка на "Мис България 2011" и при всеки удобен случай тя стяга куфарите и се отправя към нова точка на света.

Официалната си Инстаграм страница брюнетката запълва с красиви снимки от различни живописни места, като за последно бе в Португалия. Днес, обаче, тя се припича под слънчевите лъчи, потопена в лукса на Дубай.

Преди час тя публикува в профила си в социалната мрежа кадър, на който тя позира на брега на Арабския залив. Олга носи силно изрязан цял бански в бяло, който има предизвикателен в предната си част, стигащ до корема ѝ. Облеклото ѝ показва перфектната фигура на хубавицата, която е допълнила плажната си визия с чифт очила с бъбрековидна форма.

Тя стои под голям бял чадър, а зад нея се виждат множество палмови дръвчета и няколко шезлонга. Всъщност, тя се намира на плажната ивица, която е част от разкошния хотелски комплекс "One&Only Royal Mirage Resort Dubai", в който е отседнала.