Няма никакво съмнение, че образът на фаталната жена е сред любимите на Холивуд, а доказателство за това е фактът, че той присъства в голяма част от лентите му. Причината е, че този определен тип героини с лекота привличат вниманието на зрителя, тъй като те са безцеремонни, непокорни, целеустремени и съблазнителни. И наистина, всеки киноман ще потвърди, че и до днес ясно си спомня всяка ключова сцена с тяхно участие, без значение дали става въпрос за продукция отпреди пет, десет или повече години.

Още едно нещо, безспорно останало запечатано в съзнанието на почитателите на визуалното изкуство, е дръзкият трик, с който си служат, за да прелъстят представителите на силния пол. Много хора си мислят, че той е приложим единствено на големия екран, но се оказва, че това съвсем не е така, понеже именно до него е прибягнала Деси Добрева, която се е появила в ресторант с шлифер, под който е била чисто гола.

Вижте снимки на Деси >>

Певицата разказа за случката в предаването "На кафе", където бе попитана коя е най-смелата ѝ постъпка от любов.

"Един път излязох по шлифер, а отдолу - дибидюс", призна тя в ефир.

Изпълнителката на "Дос" допълни, че по онова време е предполагала, че срещата ѝ ще премине в дома на мъжа, с когото се виждала, но с изненада установила, че планът е различен.

"Лошото е, че отидохме в заведение. А аз през цялото време стоях с този дебел шлифер", през смях разказа тя.

Блондинката се почувствала неловко, особено след като няколко пъти отказала на нищо не подозиращия си партньор предложението му да ѝ помогне да си свали връхната дреха. Още повече, че масите наоколо били изпълнени с клиенти.

"Беше неудобна ситуация, но заради любовта всеки прави големи глупости", заключи Добрева, която така и не разясни дали в крайна сметка е признала, че не носи нищо под горното облекло.

"Човек трябва да се харесва такъв какъвто е. Има жени, които се притесняват от остаряването, но аз смятам, че то върви с натрупания опит", казва тя.