Младата изпълнителка Dallia представи втората си авторска песен с премиера в новия си личен YouTube канал, които бързо набира популярност.

Тук певицата участва и като съавтор на музиката заедно с талантливия Димитър Лефтеров - Mitko Beats, а записите са направени в студиото на хитмейкъра Мага, който работи по микс и мастера на парчето.

Главната мъжка роля във видеото е поверена на колоритния репортер и влогър Стефан Попов - Chefo, който изиграва безупречно ролята си на "прелъстител" в лентата.

Клипът е заснет на множество напълно контрастни локации, под режисурата на Иван Димитров - Torex. Кадрите ни показват различните лица и настроения на изпълнителката, която противно на нежния си вид, изненадва с дарк визия и впечатлява зрителите с актьорските си превъплъщения.

Снимка: PR

Любопитното е, че Chefo и Dallia се запознават едва на снимачната площадка. Поради епидемичната обстановка не са имали възможност за предварителни срещи и репетиции. Това криело голям риск, дали артистите ще си паснат на терен, но за щастие тези страхове не сбъдват, а напротив - получава се тотална симбиоза между артистите.

DALLIA е новата поп изпълнителка, която атакува музикалната сцена нa България.

Зад красивия псевдоним стои Десислава Николова от София.

Младата артистка започва да се занимава с музика и по-конкретно с пеене още, когато е 4-годишна. Сценичните участия за нея стартират от ранна детска възраст, като първите си стъпки тя прави заедно с групата "Като лъвовете", която я въвлича в различни сценични постановки, концерти и участия в култови предавания по БНТ. Десислава осъзнава, че сцената е нейният живот и решава да продължи пътя си с музиката и да развива себе си като вокален изпълнител. Две години е част от хорова формация "Радиодеца" към Българското Национално Радио.

Снимка: PR

Завършва образованието си в Американския университет в България с двойна специалност - Икономика и Бизнес администрация, но паралелно с обучението си, тя не спира да посещава вокален педагог и взема уроци по актьорско майсторство и танци. През последната си година в университа получава роля в годишния мюзикъл - "Рок Завинаги", който става тотален хит и обикаля цяла България с Национално турне.

Dallia прекарва половин година в Австралия на обменна програма, където учи музика и по-специално българско народно пеене в група само от чужденци. Освен с пеене там тя се занимава и с танци в стиловете Салса и Ladies Style.

През годините се явявя успешно на различни местни и международни конкурси и фестивали, които й дават голям опит на сцената, но най-мащабното събитие до сега за нея е участието й в музикалното предаване "Гласът на България", където не успява да продължи до финалите, но това бележи началото на самостоятелната й кариера като музикален артист-изпълнител.

Снимка: PR