В Холивуд конкуренцията е безпощадна... Всеки месец в Меката на киното се преселват стотици хора, готови да се борят за бляскавата слава и световната популярност, които Меката на киното предлага на определени късметлии.

Вижте снимки от почивката >>

В Града на ангелите винаги ще се намери някой по-млад и хубав, който да притежава амбицията да изкачи и най-стръмния връх към успеха.

Но емблематичните звезди на небосклона също не се дават и здраво държат извоюваните с много труд позиции.

Просто не можеш да си позволиш да изостанеш или да се занемариш, ако си прехвърлил 60-те или... бившият ти съпруг е Антонио Бандерас.

Ето защо Мелани Грифит е напълно неотразима и не го крие! Само преди няколко дни актрисата сподели в официалната си Инстаграм страница видео клип, с който показа част от тежката си тренировка, посредством която поддържа безупречната си фигура.

Днес за радост на своите почитатели, блондинката пусна снимки по бански, разкриващи резултатите от усърдните упражнения.

В момента, решила да избяга от суетата на славата, Грифит е на почивка с яхта, някъде по крайбрежието на Палма де Майорка, във водите на Балеарско море. Във ваканцията ѝ липсва мъжко присъствие, понеже тя предпочете да се отдаде на спокойствие заедно с група близки приятелки, така на борда слънчев загар хващат единствено прекрасните дами.

На кадрите, които публикува, Мелани позира в черен изрязан бански в две части, който съчетава с ефирен плажен халат, слънчеви очила и шапка с широка периферия в същия цвят.

Фотосите предизвикаха истински фурор сред потребителите на социалната мрежа, като една част от тях аплодираха Грифит за поддържаната фигура, а друга я критикуваха за дръзкото решение да разпространи изображенията.

Добрият ген, обаче, е наследствен и тече във вените на цялото семейство на Мелани, защото не само тя и дъщеря ѝ изглеждат страхотно (всяка за годините си), но природата е дарила и майка ѝ -Типи Хендрен, която наближава 90, с елегантна фигура.

Дакота Джонсън, Типи Хендрен, Мелани Грифит и Стела Бнадерас

Снимка: Getty Images/Guliver Photos