Казват, че в името на любовта човек е готов да стори всичко, дори това да означава, че трябва да обърне гръб на познатия живот, отправяйки се към неизвестното. Точно както стори половинката на 20-годишния футболист Валентин Антов, обявен за Защитник №1 в България за миналата година, която преди няколко дни реши да го последва в Италия.

В началото на този месец най-младият капитан в историята на ЦСКА отлетя за красивата столица на едноименната провинция, разположена между реките Рено и Савена, където се намира и най-стария университет на Европа - "Alma Mater Studiorum", основан през 1088 г., за да започне тренировки с новия си тим, заплатил 500 хил. евро на българския футболен клуб за трансфера на играча, който ще бъде част от чуждестранния отбор до края на сезона.

Вижте снимки >>

Само няколко седмици след пристигането му, неговата приятелка Ивана Асенова, с която спортистът има връзка от доста време насам, също стегна багажа си и напусна София, отправяйки се към Ботуша, за да бъде близо. до своя любим.

Валентин Антов и Ивана Асенова

Снимка: Официален профил в Instagram

"Най-после вкъщи", написа тя към снимка, публикувана през първия ѝ ден в региона Емилия-Романя, на която позира заедно със своето момче.

Хубавата блондинка може и да се изявява като модел, но в интерес на истината е завършила столичната Класическата гимназия за древни езици и култури "Константин Кирил Философ" и владее латински език, освен това е сред възпитаниците на елитния Кеймбриджки университет, славещ се с изключително строгите си изисквания, които поставя пред своите кандидати. Всъщност именно нейните постижения вдъхновиха партньора ѝ да продължи образованието си, записвайки се в Националната спортна академия, където, разбра се, се избра специалността "Треньор по футбол".

Снимка: Официален профил в Instagram

Едно от първите неща, на които се отдаде двойката в Италия, бе кратка романтична почивка. Наскоро Ивана публикува в своята лична Инстаграм страница снимка, на която позира по розов бански костюм от две части, застанала в обятията на Валентин, с когото релаксират в топлите води на открит плувен басейн на прекрасен комплекс, отличаващ се със своята дървена фасада.

Пътешествията по принцип са страст на влюбените, които през декември решиха да посетят Града на любовта - Париж, а малко по-късно вдигнаха наздравица по случай настъпването на новата 2021-а година в екзотичния и топъл Дубай.