Поп кралицата Шер отпразнува рождения си ден и отправи въпрос към последователите си в Twitter, който гласеше: "Добре, ще ми каже ли някой, моля, кога ще се почувствам СТАРА?"

Носителката на "Грами" продължи: "Това е нелепо. Продължавам да чувам тези цифри, но честно казано, не мога да ги разбера. Каква е причината за тях? Имам дислексия и числата са трудни за мен. Благодаря ви, че сте тук, знам, че беше трудно. Трябва да отида да тренирам. Twitter е по-труден за мен от TweetBot."

Изпълнителката на "Believe" рядко е засягала темата за годините в интервюта. Преди три години за "The Guardian" сподели, че старостта не е й е любима: "Мразя я. Не, не ми харесва. Всяка жена, която е честна, ще каже, че не е забавно да остаряваш", отсече през 2020-а.

Освен неизбежната старост, за Шер вече и нощните забавления се виждат малко по-сложни: "Като по-млада имах по две представления на вечер и след това излизах да танцувам цяла нощ. Сега като че ли трябва да си почивам."

Последната й изява на сцена бе през 2021-а, година след това в интервю за "Allure" се определи като "икона".

"В моето съзнание една икона винаги трябва да е стара. Не мога да приема, че съм възрастна все още", каза тя пред списанието. "Не го приемам на сериозно..."

Шер отпразнува 77-ия си рожден ден месец след раздялата си с Александър "Ей И Ес" Едуардс. Тя и музикалният продуцент за първи път предизвикаха слухове, че са повече от приятели през ноември миналата година, а по-късно често бяха забелязвани заедно на събития, включително и на партито преди наградите "Грами" през февруари, както и на модното ревю на "Versace" за сезон есен/зима 2023-а в Лос Анджелис през март, пише изданието "E!News".

И като стана дума за мода, освен че често е определяна за музикална икона, Шер е известна и със своя стил.