Казват, че по света има определени места, които всеки човек трябва задължително да посети, преди да достигне до края на своя житейски път, а Шри Ланка със сигурност е едно от тях. Нейната спираща дъха красота, граничеща с мираж, няма как да бъде запечатана на снимка, тя просто трябва да се види, защото нито един обектив не е способен да улови в детайли това, което очите могат да съзрат, нито пък да пресъздаде онова, което сетивата са в състояние да усетят.

Да, островната държава трябва да бъде изживяна, тъй като е обгърната в необикновена, почти утопична атмосфера, която подобно на вълшебствата, не може да бъде описана с думи. Без съмнение на същото мнение е и Алекс Енева, която вече почти две седмици се намира в това райско кътче под небето, пренасящо посетителите си сякаш в друго, различно измерение, далеч от познатата реалност, където животът възвръща своите избледнели цветове, дори и в това трудно за всички ни време.

Вижте снимки >>

Половинката на Бобо Халваджиян винаги е била любителка на екзотичните дестинации, които целогодишно са озарени от жарките слънчеви лъчи. Затова надали за някого е изненада, че сега, когато в България все още е зима, тя е някъде, където студът не е нищо повече от илюзия. Всъщност семейната почивка на бившата адреналинка от "Господари на ефира", която в момента се изявява като хореограф на балет "Funky Monkeys", започна доста по-отдавна, когато тя замина за Града на любовта заедно със своя партньор и двете им деца.

От Париж блондинката радваше своите почитатели в социалните мрежи с красиви кадри, заснети на фона на френската столица, само че нито един от тях не може да се доближи по великолепие до тези, които споделя в момента. Все пак сградите, изпълващи се на улиците на населеното място, не са в състояние да провокират същата завист като палмите, редящи се по лазурните брегове на острова. Пейзажите, разкриващи се в настоящите ѝ постове са толкова привлекателни, особено на фона на снежната картина у нас, че не е изключено зрителят несъзнателно да се концентрира върху тях, вместо върху изкушаващите форми на тялото на Алекс, които са не по-малко горещи от тамошния климат.

Снимка: Официален профил в Instagram

Откакто са в Шри Ланка, снахата на продуцента Маги Халваджиян, не спира да показва чудесата, на които става свидетел през всеки един ден от своя престой. Дивата природа с безброй растителни видове и девствените плажове с фини бели пясъци са само една малка част от нещата, приковаващи вниманието на нейните последователи, следящи с интерес страницата ѝ в Инстаграм, които като нищо вече са проверили колко би има струвала една кратка ваканция по същите географски ширини.

Когато Енева не се разхожда из живописните пътеки, нито пък се разхлажда в басейна към вилата, която са наели, тя се отдава на едно от любимите си занимания, а именно сърфинга. Преди броени часове тя сподели поредица от изображения, показващи я на гребена на тюркоазените вълни на Лакадивско море, докато двете ѝ деца - Еди и Кай, я гледат на безопасно разстояние от брега.

Снимка: Официален профил в Instagram