Преслава отпразнува 36-ия си рожден ден не веднъж, а два пъти - в София и Слънчев бряг. Причината за това е, че вечерта на личния си празник тя имаше участие в заведение на морския курорт, с което официално даде старт на летния сезон, макар плажовете у нас все още да са пусти, поне в сравнение с предходните години.

Преди обаче да се качи в колата и да се отправи към Бургаския залив, през миналия петък брюнетката реши да организира тържество в столицата, на което да събере своите най-близки хора. Снимки от него тя публикува в своя Инстаграм акаунт през уикенда.

Вижте снимки >>

Специалният ден на певицата започна с няколко изненади. Сутринта нейната дъщеря Паола ѝ поднесе голям букет от рози, а след това колежката ѝ Софи Маринова публикува в мрежата видео поздрав, в който изпя акапелно първия хит на Преслава - "Дяволско желание".

"Честит Рожден Ден! Нека в живота ти се случват само хубави неща, всеки ден да имаш поводи да се усмихваш и никога зло да не срещаш. Знам, че имаш всичко нужно, затова ще ти пожелая никога да не изпускаш здравето, любовта и късмета от себе си. Те са всичко, което ти трябва, за да бъдеш истински щастлива", пише към публикацията си Софка, която по-късно бе сред гостите на партито.

Само за часове звездата на "Пайнер" събра стотици пожелания, към които се включи и Мария Илиева, която никога не е крила, че поддържа добри взаимоотношения с изпълнителката на "Да гори в любов".

"Здрава, щастлива, обичана и все тъй прелестна! Честит рожден ден!", гласят думите ѝ.

Няколко часа след това Преслава качи в социалната мрежа изображения, с които разкри на своите почитатели как е преминало събитието. На тях се вижда, че помещението е декорирано с множество балони в бяло и сиво, които подхождат идеално на впечатляващата 4-етажна торта, украсена с нежни захарни цветя и перли.

Преслава е избрала къса червена рокля с паднало рамо и голям буфан ръкав. Тоалетът е съчетала с бели сандали на висок ток, а косата си е прибрала на висока опашка.

Разбира се, сред присъстващите бе ѝ нейната сестра Ивелина Колева, която също сподели в платформата няколко кадъра от празненството.

"Сестрата-тя винаги е там, защото е част от теб и ти си част от нея", гласи посланието ѝ, съпровождащо галерията от фотографии.

Голямата любов и на двете сестри винаги е била музиката, затова в миналото всяка от тях изучава и завършва фолклорно пеене, което ги отвежда до компания "Пайнер". Родителите им - Янка и Кольо, които работят като шивачка и международен шофьор, са били против това Преслава да преследва кариера още в тийнейджърските си години, но въпреки волята им - още на 15 г., тя започва да пее по различни заведения. Преди Милко Калайджиев да я открие за голямата сцена, младата жена се е изявявала заедно с няколко оркестъра, първия от които се казва "Шанс", и е сформиран от самата нея и съучениците ѝ.