Преди 4 дни Преслава и половинката ѝ решиха да прекарат началото на януари на остров Ко Самуи, където градусите са далеч по-високи, отколкото у нас, а емоциите по-горещи... Всъщност, оказва се, че преживяванията им там не са просто тропически, а направо парещи.

Вижте снимки >>

За това осведомява самата певица чрез официалната си Инстаграм страница, където не спира да публикува кадри от престоя си в екзотичната страна. Явно звездата на "Пайнер" е прекарала малко повече време от необходимото на припек под жарките слънчеви лъчи, защото едно от изображенията в страницата ѝ е придружено от следното послание:

"Снимка, преди да изгоря като немски турист", закачливо е написала тя, визирайки "червения цвят", който придобива светлата кожа на германците при продължително плажуване.

Но това не беше единствената проява на хумор от страна на брюнетката, тъй като тя продължи „историята“. Преди ден в профила ѝ в социланата мрежа се появи фотография, на която тя позира в спортна зала, облечена в черен потник и шорти, към които е прибавила розови ръкавици за бокс, показвайки уменията си в кикбкса. Спаринг партньор ѝ е местен мъж, който се усмихва на изпълнителката, докато тя гледа към обектива.

"Вчера изгорях на плажа, днес ме спукаха от бой! Иначе всичко е чудесно, купонът продължава!", пошегува се тя със загубата си от азиатеца, като прибави няколко емотикона във формата на плачещи от смях човечета.

За всички нейни последователи, които приеха думите ѝ буквално, преди броени часове тя качи снимка, разкриваща, че е добре и си почива върху бял мрежест хамак, вързан за две палмови дръвчета до брега. Преслава отдъхва край морските води в цял син бански с флорален принт и слънчеви очила.