Има хора, които просто не могат да си представят своето съществуване далеч от лазурните плажни ивици, озарени от горещите лъчи на слънцето, и звукът на морските вълни, разбиващи се в парещият ходилата пясък. Те сякаш са родени за вечно лято. Разбира се, има и такива, на които високите температури изобщо не са им по вкуса и предпочитат прохладата на зимния сезон, през чиито дни пейзажът навън е покрит от бяла покривка.

Не е ясно към кой от двата типа спада Миглена Каканашева, по-позната като Мегз, но едно е сигурно - тя няма нищо против студа. Напротив, по всичко личи, че дизайнерката приема мразовитото време като предизвикателство и умишлено нагорещява страстите около себе си до червено.

Вижте кадъра >>

Като доказателство за това твърдение спокойно могат да бъдат приети изображенията, които качва в личния си Инстаграм профил още от началото на годината. Още в първата седмица на януари някогашната участничка в изданието "Женско царство" на риалити предаването "VIP Brother" зарадва, но и изненада своите верни последователи със снимки, на които, въпреки хладното време и сравнително ниските температури, тя е облечена в бял бански костюм с изрязана кройка, стоейки под пръските на Боянския водопад, спускащ се от 25 м. височина по северните склонове на Витоша.

Снимка: Официален профил в Instagram

Сега, преди още месецът да е изтекъл, след като се върна от почивката си в Близкия Изток, моделиерката сподели свои нов кадър, с който отново направи силно впечатление на почитателите си. На него тя стои между дърветата, издигащи се от замръзнало езерце, намиращо се отново по възвишенията до София. Освен това обаче, Мегз е показва, че нейният здрав дух калява и тялото ѝ, като за целта позира единствено по тънка бежова блуза с дълбоко деколте и бикини, стъпвайки боса върху леда.

WINBET - удвои тръпката от играта онлайн! (18+)

Публикацията ѝ за часове събра над 14 хил. харесвания и множество коментари, в някои от които феновете ѝ я сравниха с природна стихия.

Вероятно Мегз е взела решението да направи фотографията спонтанно, тъй като преди това сподели 24-часови видео истории, показващи как се разхожда из планината с група приятели, сред които е и попфолк певецът Галин. Очевидно, попадайки на красивото място, е сметнала, че то е напълно подходящо за новия ѝ провокативен пост.

Снимка: Официален профил в Instagram

Наскоро се разбра, че в Дубай моделиерката е била на гости на своята близка позната - македонката Драгана Спасовка, станала известна с участието си в предаването на Карбовски "Една арабска мечта", която от няколко години живее в Обединените емирства. Тя неведнъж е засичана по заведенията в космополитния град в компанията на световни звезди, като Роналадьо. А неотдавна и лицето на Мегз се появи сред публикациите ѝ в платформата.