Половинката на Лудия репортер - Александра Петканова, неведнъж е била сочена за една от най-привлекателните жени в страната ни, надарена с горещ сексапил, който сякаш автоматично привлича всички погледи към нея. Тя обаче никога не е пазила в тайна, че хубавата ѝ визия до известна степен се дължи на козметичните корекции, на които се е подложила през годините.

Може би именно нейната откровеност е спечелила симпатиите на общо 500-те хиляди души, решили да последват страницата ѝ в Инстаграм. Разбира се, тази цифра нараства с всеки изминал ден, превръщайки я в истинска звезда в платформата, както и влиятелна инфлуенсърка, което макар всеобщия скептицизъм, се оказа доста печеливша работа в последно време, въпреки че не може да се категоризира като истинска професия.

Вижте новата визия на Алекс >>

Но да се върнем към Алекс. Преди почти година тя за пореден път демонстрира своята искреност, споделяйки повече за разкрасителните интервенции, на които се е подложила в миналото. Тогава бившата участничка във "VIP Brother", сключила брак по време на риалито, разказа подробно кога и как е започнало всичко. По думите ѝ първата стъпка била през 2016 година, когато е уголемила бюста си с на 335 кубика, посредством силиконови импланти, поставени подмускулно. Поводът, поради който се подлага на операцията, е професията ѝ на модел. Още на следващата година благоевградчанката започва да си слага филъри в устните, за да станат по-сочни и плътни. Тя заявява, че докторите, които посещава, категорично ѝ забраняват да си инжектира повече хиалуронова киселина, отколкото е необходимо. Освен това, преди година и половина преминава и през процедурата "Jawline", която контурита челюстта чрез по-твърд филър.

Разбира се, най-голям отзвук у нас получи последното подобрение във визията, а именно ринопластиката, на която се подложи заедно със съпруга си през тази есен. Решението на двойката да измени формата на носовете си определено разбуни духовете в социалните мрежи, предизвиквайки ожесточени дебати сред потребителите на виртуалното пространство, разделяйки ги на два лагера - "За" и "Против". Сега обаче харизматичната блондинка изненада последователите си в социалните мрежи с нова промяна, благодарение на която можем да заключим, че измененията във външния вид са точно толкова пристрастяващи, колкото... татуировките например. Все пак не напразно казват, че човек трудно спира с тях, след като си направи първата.

Преди ден моделът, изявяващ се като водещ зад кулисите на "Гласът на България", сподели в личния си Инстаграм профил снимка, с която обявява, че си е ламинирала веждите - поредното действие, отдалечаващо я постепенно от нейния добре познат образ.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Много ме радва резултатът, защото винаги съм искала да имам големи и гъсти вежди, но уви! Ето сега имам възможност да се видя с такива!", споделя тя, допълвайки, че ефектът издържа до месец след процедурата.

И този път обаче действието ѝ се прие противоречиво от нейните фенове, макар Петканова изрично да подчерта, че не е имала никакъв повод за притеснение, понеже дори и да не бе харесала крайния резултат, той няма да трае завинаги. Някои от последователите ѝ в платформата веднага я аплодираха, правейки ѝ комплименти, в които дори я сравниха с прекрасната актриса Гал Гадот, изиграла Жената чудо, докато други погледната критично на предприетата от нея стъпка. Наред с ласкавите думи, в коментарите под поста се появиха и упреци, осъждащи я, че вече не прилича на себе си.