Благодарение на своята лъскава опаковка, погледнат отстрани, шоубизнесът изглежда доста по-примамлив, отколкото е в действителност. Именно с този факт бързо се сблъскват всички, навлезли веднъж в него. Независимо от първоначалните им очаквания, скоро те разбират, че зад кулисите нещата стоят по съвсем различен начин, в сравнение с тези, изложени на показ под ярките светлини на прожекторите.

Истината е, че в добре прикритата си сърцевина, развлекателната индустрия представлява бойно поле, в което се водят ожесточени битки за надмощие, защото и славата, подобно на всичко останало, също има срок на годност. Да, ако човек не полага постоянни усилия за популярността, с която се е сдобил, рано или късно просто ще я загуби, потъвайки в забрава.

Вижте снимки >>

Макар все още да е много млада и достатъчно атрактивна, Тита също си дава сметка колко силно конкурентна е сферата, в която е избрала да се изявява. Тя сякаш отдавна е разбрала, че най-добрият начин да оцелее в нея е да не спира да поддържа интереса към себе си жив, подклаждайки го при всяка удобна възможност. И понеже скоро не е пускала нова песен, с която да завладее музикалните класации у нас, в последно време изпълнителката на "Антилопа" залага на различни методи за привличане на всеобщото внимание. Като например съблазнителните снимки, изобилстващи в профилите ѝ в социалната мрежа, на които позира с дрехи, умишлено подчертаващи женствените извивки на тялото ѝ.

Наскоро обаче тя изненада почитателите си с чисто нова визия, като някои от тях дори едва успяха да я познаят. Бившата участничка в музикалното предаване "X Factor" публикува в Инстаграм две изображения, показващи я със съвсем различна визия от тази, в която сме свикнали да я виждаме, променяща цялостното ѝ излъчване. На тях косата ѝ е скъсена до раменете, оформена в така нареченото каре с бретон, както коафьорите биха определили прическата ѝ, а освен това доскорошният ѝ меден цвят е заменен със светло рус.

На кадрите, предизвикали възторг във виртуалното пространство, тя носи тъмносив тоалет от две части - къс топ с дълги ръкави и яка тип "поло", съчетан с панталон с висока талия. Завършвайки външния си вид, половинката на ММА боеца Недялко Николов е сложила нежно колие, обсипано с камъни, наред с деликатна гривна, стояща на дясната ѝ ръка.

Трансформацията ѝ бе одобрена от над 24 хиляди души в платформата, които не само харесаха постове, но и поставиха множество сърца към тях. В своите коментари те пишат, че с по този начин е дори по-красива от преди и прилича на звезда от световна величина.

В дискусията под публикациите се включиха също Светлана Гущерова, Златка Димитрова и Венета Райкова, които подкрепиха превъплъщението на Тита, изтъквайки горещия ѝ сексапил с емоджита във формата на огнени пламъци.