Въпреки че през 2015 г. не спечели третия сезон на предаването "X Factor", провъзгласило Славин Славчев за големия победител, Невена Пейкова завоюва много по-голяма награда от отреденото ѝ почетно второ място, а именно любовта на публиката, която спечели още по време на кастингите на шоуто. Тогава изпълнението ѝ на "Listen" изправи на крака всички в залата, включително и журито, което не можеше да повярва какъв огромен талант е стъпил на сцената пред тях.

През целия формат, представяйки песни в различни музикални жанрове, момичето от Търговище многократно доказа, че необятните ѝ възможности действително не признават граници, а вокалното ѝ майсторство може спокойно да бъде сравнено с това на едни от най-големите звезди в световния бизнес. Това обаче никак не е чудно, тъй като започва да се занимава с пеене още от съвсем малка, а участията ѝ в различни конкурси през годините ѝ носят десетки награди, включително и шест Гран При отличия от национални и международни състезания.

Вижте снимки на Невена >>

Два от трите сингъла, които издава след риалитито, се превръщат в най-излъчваните и слушани парчета в България, а първата ѝ песен като самопродуциращ се изпълнител - "Побърквам", се изкачва бързо във всички родни чартове.

Снимка: Официален профил в Instagram

От известно време насам обаче блондинката впечатлява почитателите си не само с вокалното си майсторство, но и със своя все по-привлекателен външен вид, който като нищо би ѝ осигурил професионални ангажименти и пред фотографския обектив. С всяка следваща снимка, качена в личния ѝ Инстаграм профил, Пейкова показва, че хубостта ѝ нараства ден след ден.

Така например, преди ден нейно изображение, публикувано в социалната мрежа, дори накара една от последователките ѝ да я сравни с някогашната тийн любимка на Америка, чието име е осигури сериозен успех на множество продукции в недалечното минало.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Помислих те за Хилъри Дъф през по-младите и години, много си приличате тук!", гласи въпросният коментар.

"Красота и талант" и "Изглеждаш невероятно" са само част от комплиментите, които събра черно-бялата фотография.