Ребъл Уилсън доказва, че отмъщението е най-добре да се сервира "ужасно горещо". Преди ден тя показа нова снимка, демонстрираща феноменалната ѝ промяна след загубата на десетки килограми и разкри, че се е разделила с приятеля си Джейкъб Буш.

Вижте кадъра >>

Ребъл е застанала на стълбите пред караваната си, облечена в дънкова рокля, прилепнала по тялото, и жълта жилетка.

"Мисля за толкова много неща... Едно необвързано момиче отива на Супербоул", гласи посланието на актрисата към кадъра.

Според чуждестранните медии връзката на Ребъл Уилсън и младият милиардер Джейкъб Буш започва, след като двамата се запознават чрез общ приятел през 2019 г., но връзката им става романтична чак когато актрисата се завръща в САЩ от изолацията заради коронавируса, която прекарва в Австралия.

Ребъл и Джейкъб се насладиха заедно на няколко романтични ваканции в Монако и Мексико.

Снимка: Официален профил в Instagram

Звездата, която впечатли всички с невероятната си трансформация намекна за раздялата си с Джейкъб още на 16 януари, когато написа в Инстаграм:

"Това беше една наистина тежка седмица поради толкова много причини, но съм толкова благодарна, че имам толкова любящи семейство и приятели."

Уилсън и Буш бяха засечени заедно за последен път на 24 декември, напускайки ски ваканцията си с приятели в Колорадо.

Ребъл Уилсън и Джейкъб Буш

Снимка: Официален профил в Instagram

В началото на миналата година Ребъл обяви 2019-а за година на здравето и до момента е успяла да свали 30 килограма от теглото си. Сега комедийната актриса е в чудесна форма и наскоро тя призна, че след голямата промяна хората се отнасят а нея по различен начин.

"Сега ми предлагат да ми носят покупките до колата и ми отварят вратата. Чудя се дали на другите това им се случва през цялото време", шегува се Ребъл.