Ребел Уилсън твърди, че член на кралското семейство я е поканил на оргия с наркотици в дома на американски милиардер.

Австралийската актриса разкрива това в новата си книга и въпреки че не назовава името на кралската особа, дава три улики кой е човекът: мъж е, това се е случило през 2014 г. и той е "петнадесети или двадесети по ред за британския трон".

В мемоарите си "Rebel Rising" блондинката разказва как в последния момент е получила покана за парти на технологичен милиардер от кралската особа, който казал на свой приятел: "Имаме нужда от повече момичета". "Каква идеална възможност да си намериш гадже, помислих си", пише актрисата.

Според книгата партито със средновековна тематика се е състояло в наето за целта ранчо край Лос Анджелис. Уилсън описва събитието като "лудо", с акробати, смесващи се с тълпата и гигантска камина, заобиколена от възглавници. Тя разказва, че е разговаряла с милиардера, който обаче също е неназован.

На партито, твърди Ребел, мъже са се състезавали на коне в поле и е имало басейн, пълен с момичета, облечени като русалки. Поради обширността на къщата и нейното изолирано местоположение, на гостите били определени стаи за нощувка. Звездата споделя, че там е видяла непълнолетната британска кралска особа, а наркотиците се раздавали на подноси. Когато попитала за какво са, мъжът, който ги раздавал, отговорил: "О, това е за оргията... оргиите обикновено започват с тези неща по това време".

"Сега коментарът на момчето от Уиндзор за нуждата от повече момичета започна да има много повече смисъл", пише Ребел. Тя допълва, че по онова време е била девствена и не можела да се отърси от чувството, че партито може да е било заснето със скрити камери. "Излишно е да казвам, че вдигнах роклята си и избягах оттам възможно най-бързо".

Актрисата също така твърди, че "приблизително по същото време" са й били предложени 2 милиона долара, за да прекара уикенда "с някакъв йордански принц".

Тя каза, че е "разпитала в индустрията" какво ще включва този вид оферта и й е казано, че от нея ще се очаква "в даден момент да спи с принца".

Мемоарите на Уилсън вече бяха въвлечени в противоречия, след като тя направи шокиращи разкрития за поведението на британския комик Саша Барон Коен по време на снимките на техен общ филм от 2016 г. Той категорично отрича всички обвинения.