Актрисата Рийз Уидърспуун обича често да радва последователите си в социалната мрежа със снимки на нея и вече порасналата ѝ дъщеря Ава Филип. На много от тях двете изглеждат като близначки или поне като сестри, които много си приличат.

Вижте снимки на Рийз Уидърспуун >>

Преди дни обаче талантливата Уидърспуун разтопи феновете си в Инстаграм със стара снимка, показваща дъщерята на актрисата като бебе.

"Аз и моето малко ангелче Ава през 1999 г. на снимачната площадка на "Малкият Ники", където играя майката на Адам Сандлър. Да, майка му!", гласи текстът към снимката на Рийз.

Някои от последователите на Уидърспуун, като известната актриса Джулиан Мур, бяха наистина изненадани, че Рийз е играла майката на Адам Сандлър във филма "Малкият Ники". Все пак Рийз е с 10 години по-млада от Сандлър, но както всички знаем, в неговите филми всичко е възможно. Там тя влиза в ролята на Холи - майката на Ники. В "Малкият Ники" се появяват още Ози Озбърн, Куентин Тарантино и други известни личности.

Други последователи на актрисата в социалната мрежа са наистина развълнувани да видят дъщеря ѝ Ава като бебе. Тя е най-голямото дете на актрисата. Родена е през 1999 г. и е плод на любовта между Рийз Уидърспуун и бившия ѝ съпруг Райън Филип ("Секс игри"). Двойката има и по-малък син Дийкън. Рийз е майка и на 7-годишния Тенеси, който е най-малкият ѝ син от брака ѝ с Джим Тот.

Днес Ава е вече на 21 години и страшно много прилича на майка си. През 2017 г., когато Ава придружава Рийз на премиерата на сериала "Големите малки лъжи", в който Уидърспуун участва, момичето получава поздравления за страхотно изиграната роля от фен, който я мисли за майка ѝ.

Ето какво споделя пред изданието Е!News за този случай Рийз:

"Хората постоянно идваха при нея, за да я поздравят за играта ѝ. А тя им отговаряше: "Но аз не участвам във филма."

Снимка: Официален профил в Instagram