През последните години селфитата станаха основна тенденция в социалните мрежи. Учудващо е, но вече не е и толкова близък моментът, в който "селфи" бе обявена за дума на годината, това се случи през 2013-а.

Разбира се, селфита са се правели и много преди това. И както можете да предположите звездите са били сред първите автори на селфито. Една от тях се оказва, че е актрисата Рийз Уидъсрпуун. Русокосата красавица сподели в своя Инстаграм профил снимка от далечната 1996 г., на която позира пред обектива със своя колега Пол Ръд, когото много от нас познават като Майк (гаджето на Фийби) от сериала "Приятели".

Вижте кадъра >>

"Чакайте малко... Наистина ли аз и Пол Ръд сме си направили селфи още през 1996-а?", написа актрисата.

Много от коментарите на публикацията се въртят около факта, че както Рийз, така и Пол, изглежда сякаш не остаряват. И двамата изглеждат перфектно до днес, макар че от момента, в който е направено селфито им са изминали вече 24 години.

В интерес на истината в наши дни Уидърспуун изглежда дори още по-добре, а на снимката от 1996 г. много прилича на дъщеря си Ава, която сега е горе-долу на същата възраст, на която Рийз е на снимката - на 21 години.

Официален Instagram профил