Коледа идва и празничният дух витае все по-осезаемо в домовете ни, като и в социалните мрежи. Все повече хора споделят снимки, посветени на най-топлия празник в годината, заедно с любимите си хора. И сякаш на тази Коледа, повече от всяка друга година, желанията ни са свързани именно с това да прекараме миговете с най-близките си и да бъдем здрави.

Популярните личности също са обхванати от празнично настроение и затворени в домовете си от месеци, се стараят да направят Коледа вълшебна за техните деца и родители. В този дух е и последната публикация в Инстаграм профила на чаровната актриса Рийз Уидърспуун, която някак все пак е успяла да убеди вече порасналата си дъщеря Ава да се облекат в подобни празнични пуловери.

Вижте кадъра >>

На снимката Рийз и Ава са като близначки. Актрисата е с червен коледен пуловер, а Ава е с бял, докато двете държат и празнични чаши със снежинка, вероятно съдържащи топли напитки, в ръце, докато се усмихват чаровно към камерата.

21-годишната Ава е най-голямото от трите деца на актрисата Рийз Уидърспуун. Тя е плод на любовта ѝ с актьора Райън Филип, с когото са женени от 1999 до 2008 г. Двойката има и по-малък син - Дийкън Филип, който е на 16 години. Третото дете на Уидърспуун е синът ѝ Тененси (на 7 години) от брака на звездата с Джим Тот. Рийз и Джим са семейство от 2011 година.

Рийз нееднократно е споделяла снимки с вече порасналото си момиче, на които двете изглеждат като сестри.

Рийз Уидърспуун с дъщеря си Ава

Снимка: Официален профил в Instagram