BGTSC представя: Родните OVERHOOK, които ще свират преди ASHES OF ARES. Концертът ще се състои този четвъртък, в столичния клуб Mixtape5, при следната програма:

19:00 часа - Отварят вратите за публика;

19:45 часа - Overhook

20:45 часа - ASHES OF ARES

22:15 часа - Очакван край на концерта

OVERHOOK са млада формация от София. Групата е създадена през 2021 година и до момента има издадени два сингъла и готов материал за първи авторски албум, който се очаква да излезе в края на тази есен. Сингълът "Broken" е победител в месечната класация на Reynaers Рок Трамплин по Радио Z Rock за месец февруари, а вокалиста на групата Никола Стоянов (Nick St.) се представи страхотно и бе полуфиналист в IX-ия сезон на "Гласът на България". Млада група с обещаващо бъдеще, не ги пропускайте!

Ето кои са и седемте члена на бандата:

Nick St. - Никола Стоянов

● Вокалист

Ник е полуфиналист в IX-тия сезон на "Гласът на България". Той е мечтателят, създателят и двигателят на Overhook като не просто рок група, а една музикална и обществена мисия - да се създава музика, която помага на другите хора, както на нас е помагала нашата любима музика.

Nia - Ния Иванова

● Вокалист

Освен незаменима част от същността на Overhook, Ния е креативна, артистична и емоционална личност, която далеч не ограничава таланта си единствено в музиката. Както в музикален, така и в личностен аспект, Ния внася уникален характер и баланс в груповата динамика. Все повече Ния се проявява и като талантлив и автентичен автор. 

Dian - Диан Илиев

● Китарист

Ако Ник е двигателят, то Диан е колелата, здраво захапали асфалта. Винаги искрен, отстояващ позицията си, както в живота, така и в музиката. Открояващ се със собствен стил, без страх да покаже емоция и уязвимост в олдскуул рифовете и солата си, което помага на бандата да се отличава и неведнъж да бъде квалифицирана като една не-българска банда.

 Nuku - Николай Динолов

● Китарист

Ники е брутален китарист, силен отборен играч и забавен приятел - перфектната комбинация между ключови познания, доверие и приятна компания. Освен това, неговият опит в тонрежисурата предоставя уникална перспектива в креативния процес на групата и помага за реализирането на всяка отделна идея.

Zimi X - Симеон Василев

● Пианист

Зими Хикс е "професорът" на бандата - той е гениален математик и пианист с абсолютен слух и многогодишен класически и джаз опит, който дълбоко се вълнува от всеки детайл в произвеждането на музика и вярва, че разбирането не убива магията, а напротив - дава ти шанс да я правиш и ти.

Снимка: BGTSC

Kris - Кристиян Христов

● Басист

Имате среща с дружелюбния гробар на Overhook - една невероятно чиста мечтателска душа, инкорпорирана в нацепената исполинска версия на Граф Дракула. Ще го разпознаете по това, че той е онова здраво, плътно и непомръдващо нещо, без което никоя банда не може - басът.

Sasha - Олександр Черненков

● Барабанист

Никакви сложни истории, преходи, пиана и клавири - дайте на Саша да кърти двойни каси и дръм сола, и той ще бъде щастлив! И точно колкото е див, първичен и шумен в репетиционната, е тих, мъдър и спокоен извън нея. Един земен човек, усърден и упорит, пълен със скрити идеи, таланти и знания.

Групата фокусира стремежа си върху смислена авторска рок музика, която да бъде едновременно слушаема и автентична, да помага на хората в трудни моменти и да насърчава споделяне и откритост.

Снимка: BGTSC

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Списъкът с песни за това шоу ще се състои не само от авторски песни на двете групи, но и класики от легендарния период на Мат Барлоу в ICED EARTH!

Купи билет

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а можв да бъде сканирана директно от телефон.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.

Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението "Сцена музика"и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Снимка: Официален плакат на събитието