Не остава много до новия футболен сезон на Роналдо, затова спортистът се отдаде на заслужена почивка със семейството и любимата си - Джорджина Родригес.

Вижте снимки от почивката >>

Групата започна ваканцията си в разкошен хотел, разположен в Южна Гърция, където, според местните медии, той похарчи по 9 хил. евро на вечер, за да използва президентския апартамент. Помещението разполага с тераса, разкриваща панорамна гледка - от частния басейн на комплекса до лазурния бряг на Йонийско море.

Инструктираният персонал спази изцяло дадените им указания и не допусна нито един папарак да обезпокои звездата на "Ювентус" и близките му. За да покаже колко доволен е от грижите им, Роналдо остави 20 хил. евро бакшиш.

Кристиано и Джорджина удължиха лятната си ваканция и заминаха заедно за Френската Ривиера, където се отдадоха на плаване с яхта. Двойката пусна кадри в официалните си Инстаграм страници, на които разкриват на своите почитатели мигове от своя престой.

Плавателният съд носи името "Африка" и е дълъг 47 метра, като разполага с 3 палуби и 6 кабини, побиращи общо 12 души. Глезотиите на борда не са никак малко и отговарят на всички критерии за незабравима почивка.

Португалецът и половинката му могат да се възползват от СПА зона, фитнес, джакузи, външно кино и частна лодка. Ако пък релаксацията им дойде в повече, винаги могат да карат сърф и водни ски или да се гмуркат, защото "Африка" предлага всички необходими пособия за тези дейности.

Снимка: Официален профил в Instagram