Всеки човек има своя лична традиция, посредством която се прощава с летния сезон. Така например някои хора решават да отскочат за последно до морския бряг, посещавайки плажните ивици, чиито пясъци пазят спомена за редица горещи мигове, преди те изцяло да са се обезлюдили. Други пък предпочитат да се отправят към планината, разхождайки се на чист въздух, докато се любуват на различните цветове, започнали да багрят природата, преди склоновете да потънат в сняг, привличащ любителите на зимните спортове. Само че по всичко личи, че тази на 55-годишната Саманта Фокс, чиято шеметна кариера навремето започна като еротичен модел за фото рубриката "Page 3" на в. "The Sun", повелява тя да се сбогува с топлите месеци по малко по-различен начин.

Вижте снимки >>

Преди няколко часа певицата, по която цял свят въздишаше през 80-те, сподели в своя личен Инстаграм профил снимка, която е направена в пределите на малкото, но живописно селце Консмо, намиращо се в Норвегия. На нея повелителката на мъжките фантазии в миналото стои на брега на река, облечена със син потник на бели флорални мотиви и къси дънкови панталони, привела се над барбекю, което се готви всеки момент да запали.

"Изглежда, че трябва вече да приберем барбекюто. Сбогом, лято", гласи посланието към поста ѝ, събрал множество харесвания и коментари от нейните верни почитатели.

Снимка: Официален профил в Instagram

Изпълнителката на "Touch me" обаче съвсем не планира да позволи на носталгията по жарките дни да вземе надмощие над нея. Причината за това е, че съвсем скоро ѝ предстои да прелети над океана, за да посети Съединените американски щати, където ще изнесе концерт в космополитния Ню Йорк. "Нямам търпение", споделя блондинката за предстоящия ѝ ангажимент.

Преди това обаче тя ще се наслади на времето, което планира да прекара в родината на своята половинка Линда Олсън. Разбира се, това далеч не е първият път, в който тя е на почивка в страната, заемаща западната част от Скандинавския полуостров. Преди малко повече от година една от най-желаните жени в края на изминалото хилядолетие публикува изображение от същия район, на което позира чисто гола в дървено джакузи, застанала с гръб към фотографския обектив. Тогава двете с годеницата ѝ бяха наели хижата на кокили, виждаща се зад Фокс на кадъра, която е построена на малък остров в езерото Бергватнет.

"Чувствам се толкова спокойна и безгрижна, както от дълго време насам не бях", написа по онова време тя, препоръчвайки дестинацията на всички онези хора, които не спират да търсят нови места за романтично бягство с половинките си.

Снимка: Официален профил в Instagram