Повечето момичета от малки мечтаят как ще дойде денят, в който животът им ще се преобърне, превръщайки се във вълнуваща приказка, в която красивият принц, готов на геройски дела от любов, ще ги спаси от ноктите на обикновеното ежедневие, държащо ги в плен, за да заживеят щастливо заедно до края на дните си, прекарани във величествен замък, намиращ се през девет планини в десета...

Разбира се, винаги има изключения от правилото, тъй като някои от тях, съсредоточени в съвсем различна история, далеч не копнеят за място в кралския двор. Като дъщерята на телевизионната водеща Гала, която вместо любима на знатен аристократ, предпочита да бъде сирена.

Вижте кадъра >>

Преди ден Мари Будева за пореден път умело привлече всеобщото внимание в Инстаграм към себе си, публикувайки колаж от 12 свои снимки. Онова, което прикова погледите на потребителите в платформата бе факта, че кадрите разкриват как тя си взема вана. Точно като илюстрациите в различните книги, изобразяващи морските нимфи, голото ѝ тяло е обгърнато от плътна пяна, прикриваща най-съществените му части.

"Искам да е лято, а обикновено предпочитам зимата. Просто някак не е толкова забавно да се правиш на русалка във ваната...", гласи посланието към публикацията ѝ, който към момента е събрала хиляди харесвания.

WINBET - удвои тръпката от играта онлайн! (18+)

Смелостта, демонстрирана в поста, спечели на брюнетката одобрението на нейните почитатели, които веднага отправиха към нея своите комплименти.

"Прекрасна", "Страхотна" и "Сладур" са само част от ласкавите им думи.

Топва съвсем не е единствената предизвикателна фотография, споделена от Будева в социалната мрежа. В профила си тя има редица провокативни кадри, сякаш за да подчертае, че вече не е дете, а млада жена, за която дързостта и бунта не са чужди.

Например, в средата на ноември м.г. тя обяви, че се е заразила с новия коронавирус посредством своя гола снимка, направена отново в банята. На нея тя е обгърнала гърдите си с ръце, позира в гръб до една от стените на помещението с обърната към фотографския обектив глава. Мократа ѝ коса се спуска свободно по гърба, а по кожата ѝ проблясват капчици вода.

"Covid, но го направи секси", написа тогава тя.

По онова време положителният тест на Мари дойде едва 2 дни след отрицателния резултат на майка ѝ, която 2 седмици по-рано разкри, че страда от заболяването и напусна студиото на предаването "На кафе", но продължи да работи от своя дом.