Почивката на Саня Борисова на остров Иския приключи, но актрисата продължава ваканцията си, заменяйки италианските пясъчни брегове с български.

Вижте снимки >>

От няколко дни тя е в Синеморец и публикува свои снимки в официалната си Инстаграм страница, на един от малкото девствени нашенски плажове, където позира на фона на необятния хоризонт и загасващите слънчеви лъчи по залез.

Преди няколко часа тя сподели интересно видео, на което тренира с меч. Саня демонстрира истинска грация, показвайки уменията си в стила Ба гуа джан - един от трите ортодоксални "вътрешни" стилове в китайските бойни изкуства, което в буквален превод е "осем триграми".

Триграмите представляват символи, които описват всички природни сили. Ба гуа джан е базирано на теорията за постоянната промяна в настоящата ситуация, като противника се надделява с умение, вместо със сила. Ходенето в кръг е основен "белег" на това бойно изкуство - докато практикуващият обикаля, горната част на тялото му е в статична поза, а може и да изпълнява кратки комбинации от движения.

В клипа способностите на Саня се доближават до тези на истински воин. Тя е облечена в къс цикламен халат, прибран в талията с колан, а под него носи розово бюстие. За тренировката си, провеждаща се на живописния морски фон, тя е боса и е оставила косата си да се спуска свободно по раменете ѝ.

Вижте тази публикация в Instagram.

#baguazhang

Публикация, споделена от Sanya Borisova на