Факт е, че почивните дни никога не стигат, без значение дали са два или повече, а причината за това е, че времето, наситено с приятни емоции, минава неусетно. Искаме или не, часовете през дългоочакваните уикенди отлитат сякаш за секунди, ето защо е наложително те да бъдат изпълнени с незабравими преживявания, оставящи след себе си диря от приятни спомени, към които човек да се връща между безкрайните ангажименти на тежките работни дни.

В това отношение красивата Саня Борисова, позната на българския зрител от "Чужденецът", "Живи легенди", "Нокаут" и т.н., е пълна отличничка, тъй като през отминалия уикенд тя реши да се отдаде на пътуване до екзотичния и космополитен Истанбул. Там тя отседна в може би най-впечатляващия 5-звезден комплекс, който се намира на територията на турския град, известен със своя лукс - "Ciragan Palace Kempinski", разположен на брега на Босфора, между два континента и два различни свята.

Вижте кадъра >>

Историята на сградата е изключително интересна, защото макар и няколко пъти да я обявявана за един от най-добрите хотели в Европа и в нея да са отсядали световни звезди като Опра Уинфри и Мадона, той е известен като "Прокълнатия дворец".

Първоначалната огромна постройка - някогашен османски дворец, датира след 1800 г., а част от нея е издигната върху основите на дервишки храм. Според преданията този факт накарал дервишите да отправят множество клетви върху мястото, които донесли нещастия на обитателите му.

WINBET - истинската тръпка от победата! (18+)

Строежът бил финансиран от султан Абдулазис, който е свален от престола и убит, след като внушителното здание с барокова архитектура било завършено. Тежка съдба има и наследникът му султан Мурад Пети, който бива обявен за умствено неспособен, след което е затворен в харема. Злощастията далеч обаче не спират дотук, понеже през 1900 г. палатът изгаря до основи, заедно с всичко, изпълващо вътрешността му - скъпоценности, мебели, картини...

Преди ден синеоката актриса качи в личната си Инстаграм страница свое изображение, на което позира пред фотографския обектив на балкона на своята стая, а зад нея се разкрива спираща дъха гледка към потокът, свързващ Мраморно и Черно море. На кадъра хубавицата е облечена в нежен смарагдово зелен сатенен гащеризон с V-образно деколте, къси крачоли и дълги ръкави, прибран в талията с черен кожен колан със златиста катарама. Дрехата е част от модната линия на бившата съпруга на Ники Илиев, пусната на пазара през септември м.г.

"Merhaba от Истанбул! Слънчева неделя от мен", пожела на последователите си в социалната мрежа Саня, а те на свой ред я обсипаха с комплименти.

"Сексапил и чар", "Божествено красива си" и "Очарователна и съблазнителна" са само част от думите, редящи се под нейния пост, събрал хиляди харесвания.