Ваканцията на Саня Борисова на красивия о-в Иския продължава. След като отиде там за филмовия фестивал, който се провежда на мястото от 1999 г., появявайки се на червения килим като принцеса, сега актрисата се отдаде на слънчеви мигове.

Вижте снимки от почивката на Саня >>

В официалната си Инстаграм страница тя сподели снимки от почивката си, на които е по бански. С тях определено покачи градусите на жаркия сезон с още няколко пункта.

На фона на живописната природа на термалния парк Негомбо, Саня позира в две различни визии. Първата е с цял бял бански с гол гръб, който е високо изрязан в талията. А втората - с черен, от две половини, приковаващ вниманието с имитацията на колани с катарами, в горната част на бикините и долната част на горнището. Към тях актрисата добави фееричен розов плажен халат, с нежен принт на рози.

Но освен на плажната ивица, бившата половинка на Ники Илиев хваща загар в кристалносините води на Тиренско море. На един от кадрите тя е под слънчевите лъчи на разходка с лодка, плавайки в скалния залив Сан Монтано.

Миналата година, по същото време, актрисата беше на острова със съпруга си. Тогава появата им беше изненадваща, защото в продължение на месеци се предполагаше, че двамата са се разделили. Днес, обаче, тя е там сама, подобно на Никол Шерцингер, която преди рождения си ден посети о-в Капри – любимо кътче за нея и бившата ѝ половинка Григор Димитров.