Ако точно в този момент трябва да съставим класация, изброяваща най-привлекателните актриси, завладели през последните няколко години родното кино със своята красотата, то бившата съпруга на Ники Илиев, заела централно място в общо три от неговите продукции, със сигурност ще попадне в нашия топ 5. И как би могло да бъде иначе, при положение че откакто за първи път се появи на малкия екран в сериала "Забранена любов" досега, бройката на господата, попаднали в плен на обаянието ѝ, единствено нараства с всеки изминал ден, което ясно се вижда в социалните мрежи, отчитащи все по-голяма брой на последователите ѝ.

И макар в последно време да е оставила изявите пред камерата настрана, за да се посвети изцяло на своята модна линия дрехи, актрисата, в чиито сини очи, конкуриращи цвета на морето, човек може лесно да потъне, продължава все така да владее мъжките сърца. Да, стига да поиска, тя е способна да ускори техния ритъм до краен предел, както всъщност стори съвсем наскоро, посредством няколко горещи снимки, които качи в своя личен Инстаграм профил.

Вижте снимки >>

По традиция, след дългите делнични дни, изпълнени с ангажименти от най-различно естество, краят на седмицата е запазен за заслужен отдих. Разбира се, има редица начини, по които човек може да прекара това време, почивайки си от отговорностите, обичайно нижещи се през делничните му дни, а от последната публикация на звездата от "Живи легенди" в платформата за комуникация става ясно, че тя е избрала да се върне в родния си град, където да се отдаде на онова спокойствие, с което неизменно всички свързваме с дома.

След като наскоро влезе в ролята на водеща на бляскавата церемония на наградите "Dibla Design", провела се в София, тя обърна гръб на столицата за кратко, отправяйки се към Видин. Пристигайки там, Саня публикува галерия от четири кадъра, показващи я как релаксира в банята, с които определено вдигна градусите във виртуалното пространство, карайки потребителите му да забравят ниските температури навън. На тях тя позира пред фотографския обектив вземайки си вана, за която е научно доказано, че стимулира възстановителните процеси в организма, а освен това се счита за отличен. Разбира се, на кадрите хубавицата е без дрехи, прикривайки голото си тяло зад ръба на съоръжението или с пяна.

"Нека се погрижим за любовта на всички нива", пише тя към поста си, събрал към момента хиляди харесвания и множество коментари, изпълнени с ласкави думи по неин адрес.

"Прелестно и нежно момиче", "Изглеждаш страхотно, както винаги" и "Секси" са само една малка част от посланията, придружени с безброй сърца, редящи се под нейната публикация, която направи силно впечатление на осемдесет и петте хиляди души, последвали акаунта ѝ в сайта.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от (@sanya.borisova)

Саня и Ники се разделиха преди около четири години, а разводът им бе финализиран преди почти две. Тогава новината разкри самата актриса, която призна в свое интервю по телевизията, че вече официално не са съпруг и съпруга. В разговора тя разкри още, че в продължение на една година, след като е настъпил края на взаимоотношенията им, е смятала, че нещата могат да се променят, но в крайна сметка всеки от тях се е убедил, че това няма как да се случи. Въпреки това Борисова призна, че макар да не са заедно, те са по-близки от всякога и винаги ще се подкрепят.

В края на миналата година бившата участничка в риалити предаването "Фермата" за първи път призна, че има нова половинка до себе си, но отказа да издаде неговата самоличност, която и до днес не е известна. Тогава някои издания у нас дори се свързаха с нейни съседи, които потвърдиха пред тях, че действително са я виждали да се разхожда из квартала, в който живее, вървейки прегърната с "висок и хубав младеж", в чиято компания била видимо щастлива.