Коментари - Саня Борисова съблазнява мрежата с голи снимки във вана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая с тия стъклени зли очи направо не я дишам... беше го направила Никито Илиев абсолютен идиот, добре че я заряза

Браво, Санчес. Кукла. Да оправя нем окото с нещо наистина красиво, че тая война и тревогите по нея ни разката.

Браво, Санче. Кукла. Да оплакнем окото с нещо наистина красиво, че тая война и тревогите по нея ни разката.

В стига бе тия курви

И сега сложете ръка на сърцето, погледнете се в огледалото, стъпете на кантара и колко от вас за запазили масо-габаритните си характеристики до нейната възраст? Признайте го на жената - запази си ги.

Не е ли срамно когато избиват деца, цените скачат до небесата, тази жена да се пищоли гола и да се радва на телесата си? Важна си е само тя, какво я интересуват другите. Липса на всякаква човечност.

Толко ли няма кой да я вземе тая.

Таа е в онези католози от които чичковци като мене си избират

Във ваната няма как да съблазни и дърво,освен,ако не е мъртво.След Ники и фамилия тая става само за едно -дърво за огрев

Мноу гиздава тая Саня. Де да можех да и го набабаня. Ама сигурно излиза доста скъпо.

Готина е момата само липсва моя питон за о кей

Нямам идея коя е тази и с какво е известна, ама бих я замоторил здраво. Това, разбира се, ако се отдаде такава възможност. А, със здраве.

Виж я първо на живо и по възможност без грим. Разликите са огромни. Иначе селянчето си е дашно.

да не си е намерила будала спонсор ,че пак пишете за простотииите и?

Обичам току що измити праскови. Бих я смукал с часове, докато се качи на седмото небе .... Дано като ми види поста да ми прати номера на телефона си. Дупето и ще шляпа като скъсана джапанка.

Оф !!! И тая се нареди след Златка ,Николетка,Тоца и т.н Сега и нея ще я гледаме по гащи и разчекната. Като на пазар за месо тия.

Като се сетя преди как изглеждаше... Едно доказателство, че пластичните и козметични процедури понякога могат да свършат отлични резултати - когато са добре преценени, в мярка.

А като нЕмаш фотошоп да не говорим.... Видях я за минути в кадър от някакъв тъп филм, мноооого тъп поглед и крива мутра. Явно без фотошоп света е много по-тъжен...

Колко взима на час?

В повечето бг красавици се забелязват индийски черти за съжаление, иначе може да се изрусят но боята си личи за който я вижда.

тази не беше ли с руса коса?

тая не е ли втора употреба

Ако можех да си я позволя - бих.

E, най-сетне, наистина хубава жена, която не е вулгарна ! Още по-добре щеше снимките да са от някой филм, не от ваната. Все пак актриса е ! Но не е виновна, че в България е забранено да се прави българско кино !

Пич иди на доктор. Положението е критично.

Руска тиква е никой не може да му помогне

И с тъмна, и със светла коса, мокра-мокра, е само за мандръсанье

Красавица е!

„Тези момчета са толкова богати, мразят жените си и са отегчени от живота, че са готови да платят всичко за своите луди фетиши по канали, а аз бях достатъчно луд, за да очаквам парите. Над 20 саудитски кралски особи наведнъж (направено 40 000) за два дни трябваше да бъда гngbng и kaked, така че си заслужаваше. Буквално бях ядосана и прецакана толкова много пъти, че просто не разбирам защо им харесва (след 3-тия път, когато ви се гади, свиквате с него). Трябваше да направя секс с мъжка немска овчарка пред тях, Трябваше да залепя множество предмети в моите и и техните дупки също, Платено ми е да ям глупости, платено ми е да ме бият, Дори трябваше да залепя жива сьомга в някакъв 65-годишен мъж ss... Правих скс с техните 14-годишни момчета, за да ги направя мъже, пих чаши см и намазах лицето си с техните лайна. Така че на всички вас, дами, които ще ме набиете. Аз съм на 24 години и имам 1 милион долара ликвидни в банковата си сметка. Вече съм пенсиониран и мога да правя нормален секс с когото си поискам. Сега мога да правя нормален секс с когото си поискам“ https://www.dubaiportapotty.top/dubai-porta-potties-confessions/

Гугъл преводача не става за чеп за зеле.:) Ма това не е нищо ново. Винаги е имало боклуци, които се продават за пари. И винаги хипербогатите са правили тези неща и още по-гнусни като канибализъм и педофилистични ритуали. Проблема е нормализацията на свинщините. Проблема е, че всички поели по тази пътека лъжат, защото ако си признаят парите няма да им се видят толкова важни. И искат и други да са прецакани като тях. Както се казва Network effect.

Това се получава при богатите общества. Дори Немците, Австрийците, Швейцарците са така. Материално осигурени и ги избива на такива извращения. Чувал съм разказ от момиче в Швейцария, че някакви дядовци не ходят при нея за секс, а за мазане с лай... И тогава си казах, от презадоволенст стават тези неща. Тези на дъното на пирамидата на Маслоу мислят за хляба, тези на върха за лай... Сори!

снимки във вана? И какъв е смисълът на всичко това? Реклама на проституция? Ето, така се разваля и младото поколение. Анатема, чичковци с дебели портфейли.

Мамина сладка къпана. Да и го сложа в мокрото коте !

Санче... Какво се случва с филмовата ти кариера бе пиле...? Май с Никито, си замина и тя... То от всяко дърво - цигулка не става.

добре заработва с дубай портапоти :)

Няма никакво значение дали са Ники и Саня , Благой и Златка, лудия репортер и още по-лудата му .... все са пози, стойки и прочее, само и само да ги покажат някъде

Поредното доказателство, че ако не е в кревата, ще пасе патки...

Това не са ли снимки на Галена?

Малко ми мяза на недоебана,

Тая е още на пазара... До кога? Не намери ли тъпкач най-сетне?

Тъпкачи бол, търси се чичко Паричко, който да не е ревнив.

Тая пак ли е на търси се??????????????

При бездарност, ваната помага за привличане на внимание.

Тая на бат Бойко внучката ли е?

Е айде сега,по ли е добре да гледате някой смотан политик...

Между тая и политик - няма голяма разлика.

Тая за каква минава?

Търси се нов спонсор! Хубаво беше като я нямаше из ДИР-а

Тея снимки ако им плесне още 3-4 филтъра може да мине за CGI :))) Поредното тъпо крве

Тая я забравих, коя беше