Селена Гомес отпразнува 26-ия си рожден ден с малко, но много близки приятели. Снимките, които публикува в Инстаграм, отбелязаха своеобразен рекорд.

Вижте снимките >>

Селена навърши 26 години на 22 юли и покани близки приятелки на частно яхтено пътешествие, на което са се веселили по женски, а гост-готвач е подготвил специално италинско меню за дамите.

Интересното е обаче, че серията от седем снимки и съпътстващият ги пост са се радвали на невиждана досега популярност в Инстаграм. Според чуждестранни медии Селена е счупила всички рекорди в Инстаграм, като публикацията ѝ е събрала 1 милион харесвания за най-кратко време в историята на социалната мрежа. Предишната снимка, която водеше класирането, бе пост на бременната Бионсе през февруари 2017 г.

Освен снимките обаче, Селена е отправила и трогателно послание: "Още една година отмина... Благодаря ви за цялата любов. Не бих могла да изкажа с думи колко съм признателна на вас и моите най-добри приятели, че празнувахте с мен. Обичам ви лудо! Бог да ви благослови!" В момента постът на Селена има близо 9 милиона харесвания.