Селена Гомес се притеснява за любовния живот, който Тейлър Суифт води.

Най-добрата приятелка на певицата смята, че Суифт "бърза" в новата си връзка с Травис Келси, съобщава източник пред изданието "Page Six". "Тейлър Суифт започна да ходи на мачовете му, да обикаля с него Ню Йорк, а едва са се запознали, това притеснява Селена", казва запознатият. По негови думи откакто най-известната певица в момента излиза със спортиста "не е на себе си". "В миналото винаги пазеше в тайна с кого излиза, къде излиза...Сега наблюдаваме коренна промяна в поведението й и това се струва странно на Гомес."

Преди Травис Тейлър излизаше с Джо Оулин в продължение на шест години. Двамата рядко бяха засичани заедно и почти нищо не се знаеше за любовния им живот. Именно поради тази причина Гомес обръща внимание на това колко различно Суифт се държи с новия си приятел. Отново по думи на близкият до звездите, актрисата намира за "странно", че приятелката й е била на мач с майка му. "Те току-що се запознаха, а вече излизат заедно на обществени места, за Сел това бе изненада". Източникът разкри, че Гомес също е получава покани да посети спортно събитие на Травис, но "ги отказвала", защото "не иска да бъде част от това". "Селена не иска да е част от цялото нещо, защото смята, че Тейлър не мисли трезво".

Изпълнителката на "Same Old Love" обаче не е единственият човек от обкръжението на Тейлър, който се опитва да вразуми влюбените гълъбчета. Братът на Травис - Джейсън Келси, заяви пред "NBC Sports" наскоро, че е притеснен от "славата", която налегна по-малкия му брат. "От една страна съм щастлив за него, защото изглежда е във връзка, която го вълнува и е искрена", коментира пред медията. "Но има и друга страна, в която си казвам: Човече, това е прекалено."

View this post on Instagram

A post shared by Taylor and Travis (@taylorandtravisnews)

Тейлър и Травис започнаха да се срещат през септември и според таблоидите са много "влюбени". През лятото той посети неин концерт, на който бе любезно отрязан, макар да й подари "гривна на приятелството". Въпреки това, няколко месеца по-късно Тейлър му даде шанс. "Тя се опитва да се сдържа, но очевидно се влюбва все повече в него и той изпитва същото", каза източник пред "Daily Mail". "Той е джентълмен и въпреки че може би е твърде рано да се каже, всички наистина усещат, че тя най-накрая е срещнала своята половинка.