Слънчевото и безгрижно лято на бременната Златка Райкова, която се очаква да роди в края на месец септември, продължава с пълна сила. През целия сезон тя гледаше повече да почива, готвейки се за големия ден, който все повече наближава.

Вижте снимки >>

Бившата пеймейтка и нейният годеник - Благой Георгиев, прекараха по-голямата част от горещите месеци по плажните ивици на България и Гърция, които са сред любимите им места. Двамата започнаха ваканцията си от Гърция, после се отправиха към Обзор, като постепенно пътуваха на юг, докато накрая отново се върнаха в съседната ни държава, припичайки се на о-в Тасос.

Сега те са във Велинград, където замениха морските вълни със спокойните води на хотелски басейн. От няколко дни Златка и Благой споделят в официалните си Инстаграм страници кадри, на които се радват на слънчевото време и обграждащата ги природа в компанията на двама от наследниците на Георгиев - Йоана (9 г.) и Давид (5 г.), които са от връзката му с бившата гимнастичка Христина Витанова.

"Моите деца! Моето всичко!", гласи посланието към кадър, който сподели Джизъсът, на който се виждат четиримата, застанали на ръба на басейн.

На фотографиите малчуганите изглеждат истински щастливи от времето, което споделят с баща си и новата му половинка, с която очевидно се разбират повече от добре.

Златка вече не крие заобления си корем, както правеше през първите месеци на бременността си и сега смело го показва на фотографския обектив, пред който позира по цял бански.

В края на миналия месец тя заведе бившия футболист на 50-ия рожден ден на майка си, а от снимката, която тогава сподели в социалните мрежи, стана ясно, че не само тя е добре приета от семейството на приятеля си, но и той от нейното.