Днес семейство Гущерови отбелязват двоен празник - рождения ден на Християн Гущеров и 1-вата годишнина от сватбата им. По този повод Светлана пусна в официалната си Инстаграм страница поредица от снимки от брачния ден. Кадрите от луксозното събитие са придружени от дълго и трогателно послание, в което плеймейтката реди пожелания към съпруга си и благодари на Вселената за срещата им.

Вижте снимки >>

"Честит рожден ден, любов моя! На днешния ден искам да благодаря на родителите ти, че са ти дали живот, на Вселена - че ни срещна и на теб, че избра аз да бъда другата половина от сърцето ти! Бъди здрав, за да бъдеш моя опора! Бъди щастлив, за да пламти пламъкът на щастието и в моите очи! Мечтай, а аз ще се постарая да сбъдвам мечтите ти! В живота на всеки човек има дни, които не избледняват за цял един живот. За мен един от тях е днешният. Затварям очи и го преживявам отново и отново... Денят, в който изпитах върховно щастие, денят, в който не просто вървях, а полетях до теб - нашата сватба! Бъди честит, любов моя! Обичам те! Честит Рожден Ден!", изля сърцето си тя.

Двойката подписа на 1 юли 2018 г., но реши церемонията да се състои по-късно, съвпадайки с 30-годишнината на бизнесмена.

Пищното тържество се състоя в столичен хотел, пред очите на стотици гости, сред които бяха Златка Райкова, Ваня Червенкова, Моника Валериева, Ивайло Колев и др.

Меденият месец на младоженците беше в Гърция, където двамата прекараха първите си дни като семейство, отсядайки в луксозна вила.

В края на март т.г. се роди дъщеря им - Анелия-Добромира.

В началото на този месец Гущеров засвидетелства любовта си, като изненада половинката си с букет от 300 рози и специална бутикова торта.