Ханшът на Шакира не лъже! Или поне така пее самата тя в своята хитова песен от 2005 г., покорила редица музикални класации и донесла на певицата няколко награди, сред които и статуетката на MTV в категорията "Най-добър видео клип". Именно стегнатата фигура и женствените извивки на колумбийката привлякоха вниманието на потребителите в социалните мрежи през последните дни.

В последно време изпълнителката на "Waka Waka" се наслаждава на слънчевите лъчи на приказните Малдиви, където е в компанията на своя дългогодишен партньор Жерар Пике и двете им деца. По принцип двойката предпочита да пази личния си живот далеч от медийното пространство, но този път реши да направи изключение, радвайки почитателите си със серия кадри, разкриващи избрани мигове от тяхната почивка.

Вижте снимки >>

Преди да се озове на островите, семейството посети Испания, откъдето къдрокосата блондинка сподели няколко изображения, разкриващи на последователите ѝ в Инстаграм как сърфира във водите на Атлантическия океан. Скоро след това четиримата отново стегнаха багажа и се отправиха към най-малката държава в Азия, простираща се само на 298 кв. км, обявена за истински тропически рай под синьото небе.

Именно оттам Шакира публикува фотографиите, за които днес всички говорят. На тях тя позира на фона на лазурната плажна ивица, облечена в специален лилав бански костюм от две части, от който по тялото ѝ се спускат множество ресни, декорирани с мъниста. Оказва се, че дизайнът на облеклото всъщност е на звездата, а в реалност го превръща неин приятел.

"Винаги съм искала да създам собствен модел за лятото", гласи посланието към публикацията ѝ, която към момента е събрала повече от 5 милиона харесвания.

Съсредоточени в завидната ѝ форма, повечето от феновете ѝ сякаш дори не забелязаха облеклото.

"Сексапилна", коментира фитнес инструкторката Ана Кайзер, под чиито наставления Шакира тренира усилено в залата.

"Перфектна", "Богиня" и "Красавица", са само част от безкрайните комплименти, придружени от множество влюбени емоджита, сърца и огнени пламъци, редящи се под поста ѝ.