Съпругата на Ози Озбърн Шарън заяви, че не съжалява, че се е обърнала към лекарството за диабетици Оземпик, за да свали килограми. 

В интервю за токшоуто "Loose Women" жената на метъл легендата коментира, че е доволна от резултатите, които е постигнала. "Не съжалявам. Свалих килограми, премахнах ненужното тегло", каза тя.

Лекарството дало такъв резултат, че 71-годишната Озбърн искала после да си възвърне 10 килограма към фигурата, но не успяла да го направи. Припомняме, че бившата телевизионна звезда също така призна през май, че е приемала инжекции в продължение на четири месеца в опит да свали бързо килограми - и е изпитала ужасяващи странични ефекти. "Бях много болна в продължение на няколко месеца", сподели тя в предаването "The Talk". "Първите няколко месеца просто ми се гадеше."

Половин година по-късно Озбърн разкри, че е отслабнала драстично. А Ози, съпругът й, не бил фен на новата й фигура. 

Иначе лекарството Ozempic (Оземпик) е нова тенденция в отслабването. То привлече вниманието на много популярни личности в последните месеци. Наскоро за 50 Cent също започнаха да се носят слухове, че е използвал лекарството, за да свали килограми. Той обаче побърза да се защити в социалните мрежи, като заяви, че е свалил тегло, благодарение на дългите часове, които прекарвал във фитнеса.