Откакто се разделиха през лятото на 2019 г., отношенията между Андреа и Кубрат Пулев са абсолютна мистерия за всеки, който се опита да ги разгадае. След като официално сложиха край на връзката си, певицата и боксьорът сякаш дадоха най-доброто от себе си, за да объркат своите почитатели.

Няма да е никак пресилено, ако се каже, че в определен момент никой не бе в състояние да прецени дали те се обичат, мразят, или са напълно безразлични един към друг. Пътят, по който преминаха техните взаимоотношения, имаше толкова много разклонения и завои, че някъде между всички тях границите на любовта, враждата и приятелството просто се размиха...

Днес обаче нещата за тях стоят по съвсем различен начин. Въпреки всичко, което преживяха, скачайки без предупреждение от едната крайност в другата, сега е повече от ясно, че в момента те са загърбили различията си и се радват на подкрепата, която всеки от тях оказва на другия.

Вижте снимки >>

Например, след като заснеха обща рекламна фотосесия за популярна марка алкохолна напитка, която им помогна окончателно да заровят томахавката, в края на миналата година изпълнителката на "Егоист" отлетя за Лондон, за да присъства на двубоя на бившия си партньор и Антъни Джошуа. Това бе първото ѝ посещение на мач на Кубрат, състоял се извън България, тъй като в миналото тя неведнъж е казвала, че преживява тежко битките му и предпочита да ги гледа сама на телевизора в дома си.

А само преди няколко дни спортистът реши, че е време да ѝ върне жеста, придружавайки я в космополитния Истанбул, където блондинката отиде, за да подмени силиконовите импланти в гърдите си. Фактът, че Пулев е неотлъчно до нея в Турция, се потвърди от снимка, която певицата сподели като 24-часова история в своя Инстаграм акаунт. На нея двамата се намират в ресторант, където вечерят в компанията на свои приятели.

След тази публикация обаче тя качи няколко кратки видео клипа, с които причини истинска суматоха в социалните мрежи. Кадрите разкриват вътрешността на луксозен булчински магазин, по чиито щендери се редят красиви бели рокли. Благодарение на тях феновете ѝ се запитаха дали фолк звездата най-после ще реализира своята дългогодишна мечта, вдигайки сватба с атлета. Но засега това е точно толкова неясно, колкото и реалния статут на тяхната връзка.

Разбира се, съвсем възможно е Андреа да е решила просто да разбуни духовете, привличайки всеобщото внимание към себе си, както стори неотдавна, споделяйки свои голи снимки от ваната във виртуалното пространство. Едно е абсолютно сигурно - тя е истинска царица на провокациите, която многократно е доказала, че е в състояние да си служи с тях изключително умело.