Синът на горещата спасителка на плажа Памела Андерсън - Брандън, хвърли поглед към документалния филм за майка си, който продуцирал сам.

Озаглавен "Памела, любовна история", проектът позволи да се обсъди живота на актрисата, разголвайки душата й за редица травматични събития, включително и историята й за претърпяното сексуално насилие и скандала със секс записите, които я направиха скандална по целия свят.

Филмът спечели две номинации за "Еми", включително за най-добър документален или нехудожествен филм. А 28-годишният Брандън разказа пред "People", че общественото възприятие за майка му сега изглежда се е променило. "Хората идват при нея и й казват неща като: Преди не те харесвах, мислех, че правиш всичко за слава и лична изгода, но сега те харесвам."

И добави още: "Да знаеш, че един филм, разказващ история, може да има реално въздействие върху нечий живот - това е истинската пoбеда."

Документалният филм на Памела бе пуснат през януари приблизително по същото време като нейните мемоари. За някои той бе възприет като опит на Андерсън да се завърне отново в новините. За Брандън обаче това е другата страна на актрисата. По време на интервюто му пред изданието, той не скри гордостта си: "Когато си известен, животът ти става обществено достояние. Тя е толкова твърда и позитивна."

Снимка: Getty Images

Освен това допълни, че "не могъл да повярва" на признанието за "Еми". Отбеляза, че "целта му с филма никога не е била да получи награда или хората да го разпознават".

Майка му е послужила за вдъхновение за филма, тъй като в нея той виждал "онова младо, хубаво момиче, с което са се подиграли в миналото". Благодарение на продукцията, по негови думи сега хората имат коренно различно мнение за Пам, а той е "благодарен" за развитието в положителна посока.

Снимка: Getty Images