Въпреки славата и парите си, звездите също са хора, които не са застраховани от грижите и притесненията на обикновения човек. И макар да изглеждат зашеметяващо, почти нереално, под светлините на прожекторите, далеч от тях и блясъка им, подобно на всички останали, те имат своите несъвършенства.

Вижте снимки >>

Някои от популярните личности дори не се опитват да поддържат илюзията за божественост, криейки недостатъците си. Напротив, те се чувстват напълно комфортно в собствената си кожа и смело показват "дефектите" си.

Скарлет Йохансон е точно една от тях. Актрисата, която неведнъж е сочена за най-красива жена на планетата, не се срамува от портокаловата кожа на бедрата си.

Наскоро блондинката и годеникът ѝ - Коли Джост, се отдадоха на лятна ваканция на популярния сред знаменитостите курорт Хамптънс. Групата селца разположена по брега на Атлантическия океан са притегателна сила не само за популярните лица, но и за заможните нюйоркски фамилии, които често организират луксозни събития на мястото.

Йохансън и Джост се разходиха по плажната ивица, демонстрирайки силната си привързаност един към друг. Скарлет беше облечена в тюркоазеносин цял бански с презрамки около врата и гол гръб, разкриващ голямата ѝ татуировка, изобразяваща няколко рози и малко агне. За плажната си визия, тя бе сложила синя шапка с козирка и слънчеви очила, а косата ѝ бе вързана. Целулитът по бедрата на блондинката личеше на слънчевата светлина, но той изобщо не пречеше на влюбения до учи сценарист на "Saturday Night Live", който често придърпваше годеницата си към себе си.

След 2 години заедно, двойката се сгоди през месец май т.г. Тогава представителят на актрисата потвърди информацията, като добави, че "все още не е определена дата за сватбата".