По неписано правило "апетитът" за пътуване на човек не само идва, но и нараства правопропорционално с покачващите се навън температури, а в момента, с всяка изминала минута, те сякаш достигат нови висини. Погледнато по този начин, това означава, че освен обичайната си функция, термометрите могат да послужат за отчитане и на желанието за горещи преживявания на онези, чакали настъпването на лятото с нетърпение... А то вече ескалира.

Ето защо по-нетърпеливите от тях побързаха да се отдадат на мечтаната почивка, подобно на Златка Райкова и Благой Георгиев, които към днешна дата се намират на прекрасния Тасос, където се наслаждават на престоя си в 5-звездния "Thassos Grand Resort".

Вижте снимки >>

Двойката не за първи път отсяда в прекрасния комплекс, намиращ се в курорта Алики, сочен за едно от най-красивите места на острова, тъй като те бяха там, докато блондинката все още бе бременна с техния син Благой-младши. Селището, на чиято територия някога се е издигало самостоятелно царство, впечатлява своите посетители с двата си живописни залива, разделени от дълбоко вдадения и стръмно спускащ се в тюркоазените води на Егейско море каменист нос, познат още като "Свещената скала", на който има древни мраморни кариери, както и останки от езически храм, наред с много други сгради, датиращи от VІІ в. пр. н. е. Освен това през 1896 г. археолозите откриват там изключително добре запазена статуя на млад мъж в цял ръст, характерна за архаичния период на древна Гърция, която днес е изложена в музей в Истанбул.

Плеймейтката и футболистът са наели една от луксозните вили, предлагани от хотела, която им предоставя нужното уединение и спокойствие. Освен това постройката разполага със собствен плувен басейн, така че не им се налага да прекарват време с останалите гости, макар че те предпочитат да се припичат под жарките слънчеви лъчи на частния плаж, където водят своя наследник. Момченцето очевидно обича да си играе на пясъка и разполага с всички нужни средства да се забавлява.

От два дни насам Райкова споделя със своите последователи в Инстаграм снимки, разкриващи избрани мигове от ваканцията им на острова, богат на история, култура и спиращи дъха гледки, съчетаваща вълни, скали и безкрайни маслинови гори. Наскоро тя качи в своя профил снимка, на която позира на ръба на басейн, облечена в къса цикламена рокля с голи рамене, а малко по-късно публикува изображение, на което с нейният любим за застанали на лазурния бряг, като той я дарява с нежна целувка по бузата.

Освен това обаче тя сподели поредица от 24-часови истории, показващи и други занимания, с които семейството запълва времето си там. Сред тях попадат разходки с лодка, както и обиколки на красивия район, способен да очарова всеки, който избере да го посети.