На 7 март, по случай 30-я си рождения ден, рок изпълнителят Славин Славчев подари на своята публика новата си песен "Само теб". Музиката към нея е дело на виртуозния Ясен Велчев и изключителната Преслава Пейчева, която е автор и на текста. Песента се случва и с помощта на продуцентите от Vintage Music Box, които продължават да подкрепят Славин в творческия му път. "Само теб" е олицетворение на дълбоката чувствителност на нейните автори, която Славин успява да улови и интерпретира чрез своите собствени емоционални преживявания.

Видеото към песента е дело на талантливия екип на handplayed. Режисьор е Влади Герасимов, а зад камерата застава Никола Атанасов. Те оставят своя личен почерк и допринасят за интимния и съкровен характер на песента.

Снимка: Михаил Мишев

Самият Славин отправи топли думи към всички, взели участие в реализацията на този дългоочакван проект, посвещавайки парчето на своята приятелка, която му партнира във видеото. "Само теб" е песен за неподлежащи на времето емоции и нестихващата нужда от това да ги споделяме един с друг.

Снимка: Михаил Мишев