Няма никакво съмнение, че римейкът на "Роди се звезда" от 2018 г. пожъна небивал успех, а свидетелство за този факт са множеството номинации, които получи, в различните категории на за най-престижните филмови отличия. Лентата обаче привлече всеобщото внимание и по друга причина, а именно осезаемо силната химия между Лейди Гага и Брадли Купър, превъплътили се в основните действащи лица в историята, благодарение на която тръгнаха слухове, че двамата имат интимни отношения извън големия екран.

Твърденията започнаха да се носят с шеметна скорост след романтичното им изпълнение на песента "Shallow" по време на церемонията по връчване на наградите "Оскар" през 2019 г., скоро след което актьорът се раздели с красивата си годеница, дарила го с дъщеричка, Ирина Шейк - факт, който единствено затвърди мнението на хората, че той е обвързан с екранната си половинка.

Вижте снимки на Брадли Купър и Лейди Гага >>

По онова време обаче холивудската знаменитост отказа да коментира темата, оставяйки изпълнителката на "Bad Romance" да се справя сама с атаките на различните медии, решени да разнищят случая. И така, докато блондинката упорито опровергаваше предположенията, че тя е причината за края на връзката между нейния колега и партньорката му, Купър пазеше мълчание... продължило чак до днес - цели три години по-късно.

В скорошно свое интервю пред "The Hollywood Reporter" синеокият артист най-после си позволи да говори по този въпрос, макар и малко. Той разясни защо вместо на раздаването на призовете в "Dolby Theatre" да пеят обърнати към публиката, двамата с Лейди Гага изпълняват хитовото парче от продукцията сякаш един на друг, като накрая той дори сяда плътно до нея на големия роял, притегляйки я в обятията си.

"От лична гледна точка, подобно поднасяне на песента понижава нивото на тревожност, което човек може да изпитва. Освен това във филма персонажите ни се влюбват в подобен момент, стоейки на сцената пред хиляди хора. Щеше да бъде наистина странно, ако и двамата бяхме седнали на столове, обърнали с лице към присъстващите в залата", каза Купър, с което по заобиколен начин отрече да е имало нещо повече от приятелство между тях.

Снимка: Getty Images

Лейди Гага вече много пъти е обяснявала същото. Тя неведнъж е казвала, че те са се сработили прекрасно на снимачната площадка, изпълнявайки толкова убедително героите си, в чиито обувки са влезли и по време на "Оскарите", че публиката и пресата са се подвели от тяхната игра.

"Да, хората видяха любов... Но познайте какво! Ние искахме да видят точно това. Това е любовна песен, а филмът е любовна история. В продължение на една седмица работихме изключително упорито върху представянето на "Shallow", каза тя в студиото на вечерното предаване на Джими Кимъл, след като песента бе отличена със заветната статуетка, присъдена ѝ от Академията.