В последно време Андреа успя да насочи всеобщото внимание към себе си, превръщайки повторната си раздяла с Кубрат Пулев в драматична сага, наситена с обрати и изненади. Първоначално певицата разкри на последователите си в Инстаграм, че докато са били заедно спортистът многократно ѝ е изневерявал с няколко жени.

Вижте снимки >>

"В моя случай, за съжаление аз се подведох, че познавам добре половинката си, но се оказа, че само аз в малка България не съм знаела, че "бъдещият ми съпруг" си има сериозни гаджета... Да оправдаваш себе си защо си във връзка с жената до теб с лъжи от рода на "тя е болна", "тя ще се самоубие", "тя е съсипана", "тя е луда", "тя е на тежки лекарства"... а всъщност да ѝ казваш "моля те, роди ми дете", "бъди моя съпруга, стига с тази кариера... Не бих казала, че съм глупаво момиче, явно вярвах в добротата или поне в това, че все още има качествени и лоялни хора, но се оказа обаче, че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране, манипулиране, обещания и лъжи! ", написа тогава блондинката.

По-късно попфолк изпълнителката нанесе още един удар по боксьора, публикувайки във Фейсбук снимка на документ за покупко-продажба на апартамент в София, закупен през 2019 г. от Кубрат и мистериозна жена, за която Андреа твърди, че е любовница на Пулев. Скоро след като пусна кадъра обаче, тя реши да го свали от социалната мрежа. Но това ѝ действие не сложи край на драмата, защото съвсем наскоро огорчената Теодора, както е истинското ѝ име, сподели снимка с насинена и подута устна, придружена от посланието "Извинявай, че изказах истината"... Минути по-късно и това изображение изчезна от профила ѝ, но не и без да повдигне куп въпроси сред почитателите ѝ.

Някои от нейните фенове реагираха първосигнално и предположиха, че е станала жертва на физическо насилие заради нотариалния акт, който направи публично достояние. Други обаче изказаха категоричното си мнение, че всичко е постановка от нейна страна, за която си е послужила с грим. Така и не стана ясно какъв точно е случаят, защото единственият коментар, който Андреа даде пред наша медия, бе лаконичен. Тя сподели, че в момента ѝ се случват сериозни неща и не може да дава интервюта. От своя страна Кубрат по никакъв начин не е реагирал на провокациите на бившата си половинка.

Сега обаче блондинката е насочила силите и енергията си в друга посока, а именно в писане на автобиографична книга. Вчера, посредством опцията "Ask me a question", един от феновете ѝ я попита дали би написала книга за живота си, в която да разкрие напълно личността си, а тя му отговори съвсем кратко, но ясно:

"В момента я пиша", гласят думите ѝ.

Сред останалите ѝ признания бе и това, че вече е свалила 15 кг от теглото си, благодарение на режима си на хранене, включващ единствено риба и салата. В миналото неведнъж Андреа бе критикувана, че обработва снимките си и действителната ѝ визия няма общо с тази, представена на изображенията. Очевидно обаче тя е решила да поеме контрол над ситуацията и да си върне старата фигура.