Стоейки на прага на всяка Нова година, малко преди в полунощ стрелките на часовника да се слеят в една, оповестявайки нейното настъпване, по традиция хората си пожелават тя да бъде по-благосклонна от своята предшественица. Така, изпълнени с надежда, че небесата ще чуят тяхната молба, под звуците на гърмящите отвън фойерверки, озаряващи земята тях в различни светове, те вдигат наздравици в нейна чест, вярвайки в началото на едно различно бъдеще, по-добро от миналото. Само че не по този начин започна 2023-та за Светлана Гущерова, която съвсем наскоро внесе смут сред своите последователи в Instagram, разкривайки им, че прекарва първите си дни от януари... в болнична стая.

Вижте кадъра >>

Преди ден плеймейтката сподели като 24-часова история в личния си профил в платформата за комуникация обезпокояваща снимка, от която става ясно, че малко след отминалите вече празници е била приета в медицински център. На нея се вижда как блондинката лежи на легло, запълвайки времето, в което е прикована към него, с гледане на филми, вървящи на екрана на таблет. В изображението е влязла и лявата ѝ ръка, държаща устройството, на която се забелязва, че е поставен абокат.

Съпругата на Християн Гущеров обаче не сподели каква е причината да бъде настанена в здравното заведение, оставяйки своите почитатели да се лутат в своите предположения. Някои от тях побързаха да становището си, че според тях тя все още не се е възстановила напълно от скорошното си боледуване в Италия, където двамата с половинката ѝ отидоха малко преди Коледа, за да посрещнат 35-ия ѝ рожден ден. Тогава в социалната мрежа еротичният модел написа, че пътуването им до Ботуша е било по препоръка на нейния личен астролог, който ѝ е казал, че според звездите тя трябва да вдигне наздравици в своя чест именно там.

Снимка: Официален профил в Instagram

Само че скоро след като пристигнаха във Венеция, двамата с мъжа ѝ се разболяха тежко, прекарвайки почти целия си престой между четирите стени на апартамента, който бяха наели в емблематичния 5-звезден хотел "Danieli", превърнал се в снимачна площадка за част от сцените в холивудските продукции "Туристът" с участието на Анджелина Джоли и Джони Деп, както и "Казино Роял" с Даниъл Крейг. По онова време, вместо да се наслаждават на романтичната атмосфера, с която се слави населеното място, плавайки с гондола по неговите водни канали, както обикновено правят, когато се озоват в пределите му, двамата се превърнаха в затворници на луксозните помещения, за които са платили немалка сума.

Няколко дни по-късно, за посрещането на Новата година семейство Гущерови решиха да сменят местонахождението си, отправяйки се към Виена, където отбелязаха смяната на календара. Светлана публикува снимка, на която се вижда, че след като привидно е озравяла се е впуснала в разходки из австрийската столица, любувайки се на празничната ѝ украса, съставена от безброй блестящи светлинки.