За Доника Василева 2021 г. може и да започна с разочарование, разбило сърцето ѝ, след като хвана съпруга си Стойчо Чачов - бивш кмет на Стрелча, в системни изневери, но сега някогашната участничка в риалити предаването "Фермата" може да се похвали, че отново е намерила щастието. Причината за него обаче не е мъж, а място, и по-точно слънчевата Доминиканска република, където съвсем наскоро посрещна своя юбилей.

За разлика от скандала, разразил се покрай разкритието, че мъжът ѝ има няколко връзки със свои колежки, разводът между носителката на титлата "Мис Баба 2015" и бившия глава на града в Централна България мина без излишен шум. Така в началото на т.г. блондинката премина обратно към отбора на необвързаните дами, но по всичко личи, че в него изобщо не е скучно.

Вижте снимки >>

Преди няколко дни Доника отпразнува своя 50-ти рожден ден, а за специалния повод тя публикува в официалната си Фейсбук страница снимки с две различни торти в ръце, на които са запалени свещички, изписващи възрастта ѝ.

"Хиляди думи "Благодаря!" Не са достатъчни, за да изразя колко съм Ви благодарна, приятели, че ме поздравихте толкова красиво! Усещам, че всеки от вас е успял да остави част от себе си в поздравленията. Докоснахте ме до самите дълбини на душата ми", гласи посланието към поста ѝ, събрал множество харесвания и не по-малко хубави пожелания в коментарите.

Снимка: Facebook

Скоро след вдигнатите наздравици в нейна чест, тя стегна багажа си и се отправи към екзотичния курорт Пунта Кана, намиращ се на остров Испаньола, където е винаги топло. Пътуването до дестинацията, привличаща туристи от близо и далеч, всъщност е подарък от нейната дъщеря, която очевидно е решила да внесе в живота на майка си доза положителни емоции и вълнуващи приключения. И определено е успяла, тъй като по снимките, които Василева качва във виртуалното пространство, ясно личи, че двете се забавляват във всяка една минута от престоя си там.

"Щастлива! Благодаря на всички, които минаха през живота ми и заминаха. На всички, които влязоха в него и останаха. На всички вас, реални или виртуални приятели. Благодаря на всички вас, които от сърце обичам и ме обичате!", пише тя към част от кадрите, заснети в Доминикана.

Снимка: Facebook

В първия ден на т.г. Доника Василева изненада своите приятели във Фейсбук с дълъг пост, в който изобличи тогавашния си съпруг в няколко прелюбодейство. Тя писа, че в продължение на 4 г. е живяла в заблуда и е била използвана за параван, за да може партньорът ѝ да гради имидж на нормален семеен мъж, докато през цялото време, в което са били заедно, той всъщност е имал паралелни връзки. Поради тези причини тя обяви, че е възнамерява да се разведе с него.

За предателствата на половинката си разбира случайно, благодарение на дъщеря си, която взела стария му телефон с намерението да го използва като служебен. Устройството обаче не било отписано от акаунтите на Чачов в социалните мрежи и включвайки го, то започнало да получава съобщения в реално време. Афектирана от прочетеното, Василева реши да сподели в интернет част от чатовете му с негова колежка.

Доника Василева и 6 г. по-младият от нея Стойно Чачов се срещат покрай служебни дела, а три месеца след запознанството им той ѝ предлага брак. Двамата вдигнаха сватба в разгара на лятото на 2017 г., а церемонията в тесен кръг се проведе на един от плажовете на нашето Черноморие. Тогава младоженците бяха в сини тоалети, а дрескодът, избран за гостите, бе бяло. Няколко часа след като подписаха, двамата отлетяха за Санторини, като престоят им там бе подарък от техните кумове.

Сватбата на Доника и Стойно

Официална фейсбук страница