Галена безспорно е сред най-популярните певици в поп фолка, но освен това е щастливо омъжена жена и майка на две деца. Погледнато отстрани, изглежда така, сякаш тя отдавна е намерила баланса между кариерата и семейството, поставяйки ясна граница между тях, така че едното да не бъде пречка за другото и обратното. Поради тази причина брюнетката от край време брани ревностно личния си живот, който държи далеч от светлините на прожекторите, наслаждавайки се пълноценно на миговете със своите близки. Разбира се, изключение правят само празниците, отбелязвани от фамилията, тъй като снимките от тях все пак успяват да намерят място в нейните профили в социалните мрежи, открехвайки, макар и малко, плътната завеса, с която е обгърнала ежедневието си.

Наскоро обаче един неин кадър, качен по случай Деня на влюбените, изненада последователите на официалната ѝ страница във Фейсбук, карайки ги да си зададат един конкретен въпрос, а именно: Бременна ли е Галена? Голяма част от почитателите ѝ вече са на мнение, че изпълнителката на "100 живота" очаква трето дете от мъжа си Галин Атанасов, с когото живеят край старата столица Велико Търново.

Вижте кадъра >>

Изображението, разбунило духовете във виртуалното пространство, показва звездата на "Пайнер" в леглото, позираща пред фотографския обектив по червено боди с дълги ръкави и паднали рамене, което е силно изрязано в талията. Прилепналата към тялото ѝ дреха следва всяка извивка на тялото ѝ, в това число и нейния леко наедрял корем, направил впечатление на по-наблюдателните ѝ фенове, желаещи да разберат дали тя носи бебе в утробата си.

Галена с мъжа си Галин

Снимка: Официален профил в Instagram

Немалко от тях се включиха в коментарите под поста, питайки дали предположенията им са истина. Други пък изказаха възмущението си от факта, че, подобно на повечето герои от американските филмови продукции, тя е сложила маратонки, макар да се намира върху завивките на леглото. Въпреки живия интерес по темата обаче, Галена все още не е дала отговор на множеството запитвания. Едно е сигурно - скоро ще стане ясно дали догадките на интернет потребителите са верни.

Галена и бизнесменът Галин имат дългогодишна връзка. Макар преди години да бяха взели решението да си дадат почивка един от друг, те са сочени за една от най-стабилните двойки в попфолк средите. Малко след като прецениха, че взаимоотношенията им се нуждаят от "пауза", дойде новината, че певицата е бременна със Стефан. Тази вест ги сплоти повече от всякога. През февруари 2017 г. двамата станаха родители за втори път - тогава се роди малкият им син Александър.

Снимка: Официален профил в Instagram