Надали бурните отношения между Софи Маринова и Теодор Давидов някога изобщо са били тайна за някого. Връзката им е изпълнена с толкова много върхове и падения, че скоро след началото си тя постепенно започна все повече да прилича на влакче на ужасите в някой увеселителен парк, носещо се с шеметна скорост пред погледа на всички, отколкото на усамотен бряг, в който двамата да намерят спасение от съпътстващите живота проблеми. Рано или късно обаче всяко пътуване достига до своята последна спирка, подобно на това на певицата и нейния възлюбен, които слязоха от релсите на своя личен атракцион... Този път сякаш за последно, както става ясно.

За разрива в съюза им се говори отдавна, но сега доскорошната съдийка в шоуто за имитации "Звездите в нас" публично призна, че двамата действително не са заедно. Само че за разлика от заглавието на песента ѝ "Плачещо сърце", оказва се, че нейното всъщност не рони сълзи, дори напротив, то прелива от щастие, както тя самата издаде в последното си телевизионно интервю. Неотдавна изпълнителката, представила страната ни на международния конкурс "Евровизия" през 2012 г., бе гост в предаването "На кафе", излъчващо се по Нова телевизия.

Вижте снимки на Софи >>

Именно там, заела мястото си срещу водещата Гала, тя реши да надигне завесата, спускаща се над личния ѝ живот, като разкри какво стои зад нея. Така Ромската перла, както често я наричат, потвърди обикалящия средите от месеци насам слух, че с Гринго са се разделили.

"От половин година не сме заедно. Не знам какво прави той, понеже живее в Германия", откровено заяви тя в ефир. "Имам си гадже", издаде още, допълвайки: "Чувствам се красива, щастлива и заредена. Добре съм. Дай Боже всекиму, любовта е хубаво нещо".

Въпреки своята изповед, Софи отказа да разкрие самоличността на новия мъж до себе си, пазейки я в тайна, тъй като той очевидно е добре познато лице със запазено място под ярките светлини на медийните прожектори.

"Като дойде моментът, ще го покажа като гръм от ясно небе. Засега нека да си е моето. Няма да кажа нищо, защото ще се сетите кой е", каза тя.

След думите ѝ редица родни издания започнаха да правят догадки кой може да бъде той и макар все още да не са посочили конкретно име, уверено пишат, че романсът им е започнал само няколко месеца след края на този, който Софи имаше с Гринго. Освен това те изтъкват, че влюбените си пасвали като характери и новата половинка на певицата я засипвал със скъпи подаръци, като един от тях била почивката ѝ в Дубай.

Припомняме, че Маринова посрещна 47-ия си рожден ден в космополитния град, където вдигна наздравици в своя чест в тесен кръг. Тогава тя се отбеляза в социалните мрежи от Обединените арабски емирства, където бе отседнала в луксозния 5-звезден комплекс "Jumeirah Beach", разположен на самия бряг на Персийския залив. От снимките, които сподели в платформата, стана ясно, че е наела стая, предоставяща ѝ спираща дъха гледка към 56-етажната сграда с форма на корабно платно Бурдж ал-Араб, заслужено превърнала се в една от емблемите на космополитния град. Не след дълго брюнетката се похвали с комплименти от хотела, накарали я да се почувства наистина специална, сред които поднесени ѝ в стаята бутилка шампанско, няколко десерта и ядки, както и есемес пожелание от нейния кумир Лили Иванова.

Благодарение на кратко видео, което сподели по-късно, се разбра, че тържеството за хубавия повод се е състояло вечерта в заведение до Бурдж Халифа. В кадрите му обаче никъде не се виждаше любимия ѝ Гринго. Вече знаем защо. В клипа обаче присъстваше дизайнерът на елегантно облекло Чавдар Иванов, който ѝ поднесе парче торта, чиято свещичка Маринова духа, намисляйки си желание. Освен това той ѝ направи подарък - червени рози, аранжирани във формата на сърце в кутия, под които в друго, скрито отделение, наподобяващо чекмедже, стоят сладки изкушения, обвити в бляскав златист целофан.