Софи Търнър се осланя на женските си приятелства, докато двамата с Джо Джонас чакат процедурата по развода.

Актрисата от "Игра на тронове" сподели снимки в социалната мрежа Инстаграм, а на кадрите се виждат запечатани спомени от времето й, прекарано в компанията на най-близките й приятелки. "2023 г. бе годината на момичетата. Прогнозата за 2024 г. изглежда ще е същата", гласи текстът под публикацията.

Иначе, ако трябва да опишем по-конкретно снимките - на повечето се вижда как Софи и компания се забавляват по света, а на една от тях се вижда и Тейлър Суифт, с която Софи отиде на мача на "Канзас Сити Чийфс" срещу "Джетс" в началото на октомври. Този конкретен мач се превърна в звездна среща, тъй като изпълнителката на "Anti-Hero" присъства на събитието заедно с Търнър, Хю Джакман, Сабрина Карпентър, Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли, информира изданието Page Six. 

Що се отнася до развода на Софи, който стана една от "топ" темите на отминалата 2023 г. - двамата с Джо Джонас обявиха публично, че се развеждат през септември, след почти четири години съвместен живот. Макар да споделиха, че краят на отношенията им е взет по "съвместно решение", раздялата бързо се превърна в ожесточена, тъй като двамата започнаха битка за попечителство над двете им дъщери. Актрисата дори осъди 34-годишния певец за "незабавното им връщане" в Англия, където според нея са се договорили да ги отгледат. Джо отвърна на иска, заявявайки, че това противоречи на "приятелската уредба за съвместно родителство", за която той смята, че работят.

Няколко дни по-късно Джонас и Търнър се съгласиха да се явят на медиация за двойки, за да решат проблемите си с попечителството. След три изтощителни дни на срещи двойката постигна временно споразумение - до Нова година децата да бъдат ту при единия в Америка, ту при другия във Великобритания.

Освен този скандал, Софи влезе отново в заглавията, като се заговори, че вече е намерила заместник на Джо в лицето на Перегрин Пиърсън. Новата двойка бе забелязана да се прегръща и целува още в началото на декември, но седмици по-късно Търнър публикува песен, в която се пее общо взето за раздяла, което предизвика спекулации, че двамата може би са приключили взаимоотношения.