София Ричи иска да се наслаждава на ваканцията си в Европа на спокойствие. Но това не ѝ пречи да публикува в социалните мрежи снимки, на които позира съблазнително в изрязан черен бански.

Вижте кадрите >>

До фотосите Ричи е написала "Просто ме оставете на мира". Тя се намира на яхта близо до Антиб. Фонът на снимките включва сини небеса, красиви сини и блестящи води и друга яхта, която се вижда в далечината.

София е на почивка из Европа с най-добрата си приятелка Кайли Дженър, която нае луксозна яхта за 22-я си рожден ден - 10 август, както и с приятеля си Скот Дисик. На яхтата "Tranquility" са още членове на семейството на Кайли - приятелят ѝ Травис Скот и дъщеричката им Сторми, както и други нейни близки. Пътешествието им явно се е насочило към Южна Франция, след като миналата седмица София Ричи и Кайли Дженър споделиха снимки от Позитано, Италия.

Кайли е наела яхта на стойност 250 милиона долара. Тя е наистина луксозна - има многоброен обслужващ персонал, място за 22 гости, 10 каюти, сауна, площадка за хеликоптер, козметичен салон, кино, сауна, джакузи, басейн с подводни светлини.