Подкрепата на Джиджи Хадид към бившия й все още е силна.

Наскоро супермоделът хареса снимка на Зейн Малик в социалните мрежи, на която певецът свири на пиано - знак, че скоро се завръща на музикалната сцена. Кадърът замисли феновете му дали се готви за скорошна изява, предвид излизането на "Love Like This" този месец - първото парче от две години насам.

"Хайде, имаме нужда от цял албум", написа един от последователите.

Ден преди да излезе песента, Малик изрази своята благодарност към всички, които му пращат любов и го подкрепят. "Благодаря за цялата любов!!! Без вас нищо от това не би могло да е възможно, не мога да ви кажа колко съм щастлив и благодарен".

През последните години Зейн не беше от хората, които често споделят в социалните мрежи или пък ходят по събития. Но наскоро се появи в подкаста "Call Her Daddy" - за първото си интервю от шест години насам.

"Имам чувството, че бяхме толкова преекспонирани в групата", каза там той, визирайки Х Фактор бандата - One Direction: "Отделях малко от времето си да давам интервюта".

Той обаче отдаде дължимото на дъщеря си Кай за това, че го е вдъхновила да направи тази промяна.

"Откакто имам дъщеря, основното нещо в съзнанието ми е да се опитвам да й бъда добър пример", каза Зейн. "Ето защо дори давам това интервю. Преди много се притеснявах да водя такъв разговор. Искам тя да може да ме погледне и да се гордее с мен". А когато става въпрос за съвместно родителство с Джиджи - с която се раздели през 2021 г. - според Малик двамата се разбират "повече от добре".

"Чувствам се пълноценен в отглеждането на Кай", заключи той. 

View this post on Instagram

A post shared by Zayn Malik (@zayn)