Плеймейтката Светлана Гущерова изненада съпруга си Християн Гущеров с оригинална торта за рождения му ден.

Наскоро любимият на Светлана навърши 32 години и по този повод тя публикува няколко кадъра в своя Инстаграм профил, сред които и снимка на тортата, няподобяваща голям камък, по който пълзи огромен зелен гущер. Към снимката плеймейтката е написала "Обичам те, Християн Гущеров".

Вижте кадъра >>

Щастливата съпруга е споделила и снимка от празника на Християн Гущеров, на която нежно го е прегърнала.

"Измина още една година от безграничната ни и нестихваща любов. Любов, която ме промени, любов, която ме прави силна, любов която ме дари с най-прекрасните и истински моменти! На 12.07.1988 г. съдбата е поръсила сърцето ми с вълшебен прашец, и е предрекла, че ти ще бъдеш мъжа на живота и сърцето ми!

Бъди здрав любов моя, бъди щастлив, бъди успешен и не спирай да бъдеш най-прекрасния и добър мъж с най-голямото и добро сърце! Аз ще бъда до теб, ще вървим заедно по пътя без да спираме пред нищо! Честит Рожден Ден, Християн Гущеров! Обичам те и ти благодаря за всичко!", гласи трогателното послание на Светлана в социалната мрежа.

Вижте тази публикация в Instagram.

Измина още една година от безграничната ни и нестихваща любов. Любов, която ме промени, любов, която ме прави силна, любов която ме дари с най-прекрасните и истински моменти! На 12.07.1988 г. съдбата е поръсила сърцето ми с вълшебен прашец, и е предрекла, че ти ще бъдеш мъжа на живота и сърцето ми! Бъди здрав любов моя, бъди щастлив, бъди успешен и не спирай да бъдеш най-прекрасния и добър мъж с най-голямото и добро сърце! Аз ще бъда до теб, ще вървим заедно по пътя без да спираме пред нищо! Честит Рожден Ден @hristian_gushterov ! Обичам те и ти благодаря за всичко!

Публикация, споделена от Svetlana (@svetlanagushterova) на

Плеймейтката и Гущеров са семейство от 12 юли 2018 г., а през февруари миналата година се роди и тяхното първо дете - Анелия-Добромира, която е кръстена на свекъра и свекървата на Светлана. Тъй като сватбата на плеймейтката с Християн Гущеров бе навръх рождения му ден, занапред на тази дата винаги ще празнуват две важни събития.