След дългия период на променливо време, през който живакът в термометрите упорито "танцуваше" нагоре-надолу, студът най-после напусна нашите ширини, прогонен от топлите и приятни пролетни дни. По всичко личи, че сегашните температури не само ще се задържат, но и постепенно ще се покачват.

За жалост обаче напоследък човек може да се порадва на благоприятния климат най-вече от балкона на дома си... Или, подобно на Светлана Гущерова, на двора на къщата си. Разбира се, ако има такъв.

Вижте снимки >>

Напоследък по всичко личи, че плеймейтката изпитва все по-голяма носталгия както към жаркия сезон, така и към свободата, позволяваща ѝ да напусне пределите на жилището си, когато поиска. Самата тя призна това в една от скорошните си публикации в своята Инстаграм страница.

"Липсваш ми лято", гласят думите ѝ към снимка, които са придружени с плачещо емоджи.

Неотдавна съпругата на бизнесмена Християн Гущеров сподели кадри, заснети в градината на семейния имот, на които тя се радва на слънчевите лъчи. На едно от изображенията брюнетката е само по черно боди с дантела, а на други носи от глава до пети марката "Chanel", която е сред любимите ѝ модни къщи, наред с "Louis Vuitton". На тях Светлана е облечена в цикламен потник с дълбоко кръгло деколте и асиметрична дънкова пола с висока талия. Завършвайки външния си вид, тя се е спряла на правоъгълна дамска и маратонки, които кореспондират цветово на топа ѝ, а на врата си е вързала бяло шалче в тон с рамките на големите ѝ слънчеви очила.

По-късно еротичният модел качи още един кадър, но с различна визия. На него тя е заложила на черен потник, който е съчетала със сив кариран панталон, и впечатляваща шапка с широка периферия, на чиято връзка са нанизани перли.

Очевидно Светлана с нетърпение очаква настоящата ситуация да отмине възможно най-бързо, за да може отново да се впусне в пътешествия и приключения по различни точки на земното кълбо, които са нейна голяма страст. Тя дори попита последователите си в социалната мрежа къде биха искали да прекарат първия ден, в който разберат, че свободно могат да прекрачат прага на дома си.

Много от почитателите ѝ споделиха с нея, че единственото желание, което изпитват, е да си върнат предишния ритъм на ежедневието, вършейки обикновени неща - като нормална разходка из улиците или парковете на града. Певицата Кали обаче отговори различно, пишейки, че иска да отиде на гости на Светлана.