Лятото бавно, но сигурно идва, а за пристигането му свидетелстват температурите, които от ден на ден все повече покачват своето ниво. И като всяка друга година, сега е времето, в което подготовката за жаркия сезон започва усилено да тече.

Независимо от трудната ситуация, завладяла света, приготовленията няма да спрат, защото след дългия престой у дома, горещите месеци носят на хората надеждата, че скоро трудностите и изпитанията ще останат в миналото, позволявайки им отново да се събират под откритото небе и свободно да пътуват...

А дойде ли този миг, плажовете попадат в списъка с местата, които задължително трябва да се посетят. Ето защо сега всички се опитват да влязат в най-добрата си физическа форма, с която да се откроят на морското крайбрежие.

Вижте кадъра >>

Теди Бургазлиева със сигурност ще бъде от дамите, привличащи погледите на околните като магнит по бреговата линия на слънчева Калифорния, тъй като брюнетката отдавна води здравословен начин на живот и не спира да тренира. Преди ден носителката на титлата за най-красива българка на 2002 г., която е майка на две деца, публикува в личния си Инстаграм акаунт снимка, демонстрираща впечатляващите резултати от желязната ѝ воля и постоянство, съпътстващи всяко нейно посещение на фитнес залата.

Бившата Мис България сподели в социалната мрежа кадър, заснет в Лагуна Бийч, разположен в окръг Ориндж Каунти. На него тя позира пред обектива по черен бански костюм от две части на нежни цветя в различни цветове, показващ перфектната ѝ фигура, а зад нея се разкрива гледка към безкрайния хоризонт на Тихия океан.

Предизвиквайки своите последователи в сайта, Бургазлиева разкри един от хранителните режими, с чиято помощ поддържа тялото си.

"Хайде заедно да направим едно предизвикателство!
21 дни:
1. Без захар
2. Без брашно
3. 3 л. вода на ден", написа тя към публикацията си.

"Страхотна форма", гласи коментара на Биляна Йотовска, която обаче не беше единствената, направила комплимент на Теодора.

"Винаги изглеждаш чудесно", "Прекрасна си", "Перфектна жена" и "Красавица" са само част от реакциите на нейните почитатели. И докато едни хвалят външния ѝ вид, други изявяват желание да изпробват режима, за който пише синеоката хубавица, задавайки ѝ въпроси за него.

В началото на годината Бургазлиева, която вече повече от 10 г. живее в Америка, се премести заедно със съпруга си Симеон и техните близнаци - Ема и Раян, в Ориндж Кауни. Там семейството е закупи дом в затворен комплекс, разполагащ с басейн. В момента двойката работи върху амбициозен проект за градове на бъдещето, издигнати в гора - далеч от стреса, напрежението и мръсотията на своите "събратя".